Перење мозоци

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Да бе кутар. Ние не сме кутри диоптрија што ќе ставиме. За мене Спиро е форумски терорист :)
Се слагам. Оптички тероризам. Али брат, на Телема има двајца постерски муџахедини. Утепаа со смајлиња и потцртани болдои, а ако се напиздени гаѓаат со ол капс и болдосани извичници.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
.

Со шо се слагаш? Каков терорист, бе? Мозокот ли ти го испраа и тебе?

Море ...

.

.
Да бе, Спирко. Отидов курбан и ја. А така, брат, шлапосај уше некое постерче со анимирана сликица, пушти ги ти овие лошиве нека си бамборат...

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
Да бе, Спирко. Отидов курбан и ја. А така, брат, шлапосај уше некое постерче со интерактивна сликица, пушти ги ти овие лошиве.

Е така те сакам!

Море не да се лоши - отровни се, а јас мирен како цвеќенце за мирисање ...

.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Е така те сакам!

Море не да се лоши - отровни се, а јас мирен како цвеќенце за мирисање ...

.
Еј, немој бе и ти со бацуење ко оној Хептаграм:love: Иам шубе од такво нападно бацуење. Коа бев дете, имаше една комшика, тетка Лепа, шо увек ме шматаше. Ќе ме грабнеше и онака селски у образ ќе ме зашматаше. Се утепуев од бришење, ама тоа лигите и беа као на ротвајлер. Да немоеш да ги избришеш. Вака коа ќе ме зашмата некој апансас и без предупредуење, увек на Лепа ми текнуе и језа ме маа.

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
Еј, немој бе и ти со бацуење ко оној Хептаграм:love: Иам шубе од такво нападно бацуење. Коа бев дете, имаше една комшика, тетка Лепа, шо увек ме шматаше. Ќе ме грабнеше и онака селски у образ ќе ме зашматаше. Се утепуев од бришење, ама тоа лигите и беа као на ротвајлер. Да немоеш да ги избришеш. Вака коа ќе ме зашмата некој апансас и без предупредуење, увек на Лепа се сеќавам и гадно ми е.

.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Кај ти реплицирав и ја, кај се запустев...Спирко, абе смајливо не да е габаритно, него инстантно (шо би рекол Шабан) индуцира мигрена. Малце усул бе брат, пропорции, ово-оно...као у савршениот христијански ислам. Ти текиња?

p.s. Фала ти. Глеам дека драстично си смалил димензии. Стварно си чоек.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Во однос на црвеницата, ова е голем напредок :)

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
Кај ти реплицирав и ја, кај се запустев...Спирко, абе смајливо не да е габаритно, него инстантно (шо би рекол Шабан) изазива мигрена. Малце усул бе брат, пропорции, ово-оно...као у савршениот Ислам. Ти текиња?

Имаш право! Го поправам.

Во однос на црвеницата, ова е голем напредок :)

Не ја прекорачувај црвената линија и не ми го чепкај црвеното, зошто ни мутна нема да те испере!

Разбра? .

.

.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.242
Поени од реакции
12.252
Еј, немој бе и ти со бацуење ко оној Хептаграм:love:
Ова не е бацување :love: Петар. Тоа е љубење...
Гледам не ме вадиш од уста црни Перо... Дали е тоа знак за испран мозок или... ти влегов под кожа? Еми сега, ако е второт, си можам, и ти си крив за тоа.
Мислам дека треба да обратиш внимание на своите деца дома, нив да ги спасуваш да не случајно станат телемити во иднина, не им го знаеш патот... отколку што се обидуваш мене да ме навредуваш надевајќи се дека ќе постигнеш нешто. 50+ години маж си запнал на форум да се перчиш со децата и да навредуваш непознати на „интелектуално“ ниво... и ти се најде гледам на форум да судиш за испран ум некој трет... Чудно...

Мислам дека секој што започнува со судење за испраноста на нечиј ум самиот паѓа во тоа „перење на мозоци“... Не го правете тоа, само ја покажува ограниченоста кон се што не е како вашето...
Темава е што, навредување на сите што не мислат дека нечие друго е ок? Дека се со испрани мозоци другите освен тие самите? Чудно е и ова...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Ова не е бацување :love: Петар. Тоа е љубење...
Гледам не ме вадиш од уста црни Перо... Дали е тоа знак за испран мозок или... ти влегов под кожа? Еми сега, си можам.
Мислам дека треба да обратиш внимание на своите деца дома, нив да ги спасуваш да не случајно станат телемити во иднина, не им го знаеш патот... отколку што се обидуваш мене да ме навредуваш надевајќи се дека ќе постигнеш нешто. 50+ години маж си запнал на форум да се перчиш со децата и да навредуваш непознати на „интелектуално“ ниво... и ти се најде гледам на форум да судиш за испран ум некој трет... Чудно...

Мислам дека секој што започнува со судење за испраноста на нечиј ум самиот паѓа во тоа „перење на мозоци“... Не го правете тоа, само ја покажува ограниченоста кон се што не е како вашето...
Темава е што, навредување на сите што не мислат дека нечие друго е ок? Дека се со испрани мозоци другите освен тие самите? Чудно е и ова...
Не бе па ти, шо толку се сашчиса. Љуби, шматај, бладај за бројки и букви, збирај души...„како шчо ти љубит вољата“. Гајле неам, жими тебе.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.242
Поени од реакции
12.252
Не бе па ти, шо толку се сашчиса. Љуби, шматај, бладај за бројки и букви, збирај души...„како шчо ти љубит вољата“. Гајле неам, жими тебе.
Кој колку можи толку... и да немаш гајле...
Така е подобро... :) Поточно... така е најдобро.
Јас само поминав да си кажам мислење во однос на „испрани мозоци“ па видов си ме споменал... мислев си ме заборавил...

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.242
Поени од реакции
12.252
Глеаш дека се` си е убо. Шо се буниш за џабе. Ебате задрогаз, ебате.
Нема да речам не, рековме секој со својот ум...

П.С. Имаш толку голема потреба да праќаш пцовки по форумов?

Kajgana Shop

На врв Bottom