Парфеми

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
1 Million 100ml е така ?
Кажи ми точно од каде го зема и одприлика колку пари ...
фала однапред :smir:
Го имаш во Јуник а и во парфимеријата во Рамстор од страната на Спрингфилд, некаде околу 2500, плус минус. Не знам точно

dnv

Член од
2 февруари 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Го имаш во Јуник а и во парфимеријата во Рамстор од страната на Спрингфилд, некаде околу 2500, плус минус. Не знам точно

Oкеј фала ќе идам ќе проверам и нормално ќе зеам :)

Само уште едно прашање до Гладиус
Збориме за 100ml дека е 2500 горе доле таа цена нели ?
:turn:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Oкеј фала ќе идам ќе проверам и нормално ќе зеам :)

Само уште едно прашање до Гладиус
Збориме за 100ml дека е 2500 горе доле таа цена нели ?
:turn:
Да, да. Шишето од сликата што е. Некаде околу 2500 беше. Може и погоре може и подолу, ама толку пари отприлика дадов јас:)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68

Незаменлив.Го користам веќе пола година,и многу од пријателите/пријателките,пред се бившата,ми го фалеа дека е стварно убав:smir:

E

elence*$

Гостин

Ова си го користам за секој ден. Не е скап коштат негде 7-8 евра тој од 30 мл. а многу слатко мириса :)) а и дизајнов ми е многу шик, ко чантичка =)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја имам парфем у фијока. Се шприцам 2-3 пати годишно со него. Ми трае 6 години можда и више.

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Значи кога се купува што да се земе, оригинално паковање или тестерот доколку е можно и го има?
Значи сум слушал муабет дека тестерите биле поконцентрирани, со што и подобри секако? Вистина или? :smir:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
не сум слушнал за тоа, ама се е можно во Македонија!
инаку... ако е оригинал, не би требало да има разлики, разлики би имало само ако ги произведуваат неоригинални фабрики кои прават копии слични на оригиналот!
Па мој совет ти да ако купуваш парфем, или од фришоп (ем сигурно ем поефтино) или од некоја парфимерија која е веќе докажана

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Копии има, знам зашто пријател мој од терминал од албанија ги носеше за скопје цело комбе со кинески оригинали т.е. неоригинали...
Другар мој кој користи оригинали долго време, вика од фришоп бил нешто како фалш, за разлика од оригиналот кој го имал купено од Парфимерија конкретно Изимјаки парфем..има разлика во шишето т.е нијансите на боите, а и вика пократко време го држел мирисот т.е. послаб!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom