Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Следен на таргет...
Screenshot_2024-10-07-23-14-28-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2024-10-07-23-15-25-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Автоматски споено мислење:

@enzo8, не може да ти се праќа порака па ќе морам овде. Абе бев да ги тестирам Иконик и Интенс и напрајв огромна грешка, заборавив на кое од листињата од кој парфем прснав.. :facepalm:
И сега едно од листињата мириса предобро другото мириса на лимон/цитрон. Знаеш кој може да биде? И воопшто, ако некој друг ги има користено овие дали може да каже?
Сам процени... Најверојатно Иконик ти е посвеж и овошен. Јас го користам.Screenshot_2024-10-07-23-19-16-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2024-10-07-23-19-35-32_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Последно уредено:
Дечки некој искуство со VERSACE Eros Flame EDP и GIVENCHY Gentleman Réserve Privée EDP ...

Дечки некој искуство со VERSACE Eros Flame EDP и GIVENCHY Gentleman Réserve Privée EDP ...
Ерос Флејм мене ми е топ за есен-зима. Одлични перформанси ми вади, трае долго и има одлична проекција. Сличен е на оригиналот Ерос, ама посвеж со додатни цитрусни ноти како и позачинет за разлика од оригиналот каде доминира ванила/минт комбинацијата. Според мене флејм е најдобар Ерос.

Не сакам благи, овошни, топли парфеми, особено во потопло време. Имав уште малку Ultra Male, го толерирав, ми се допаѓаше кога ќе беше поладно времето. Пред неколку дена сакав да купам некој лесен, цитрусен, ама пак купив овошен, благ, Lost Cherry, поблаг од овој здравје, и сега ми е срам да го носам, апла женски парфем. Нема ни една машка нота, ама прекрасно ми мириса, и на алиштата трае предолго.

Не сакам благи, овошни, топли парфеми, особено во потопло време. Имав уште малку Ultra Male, го толерирав, ми се допаѓаше кога ќе беше поладно времето. Пред неколку дена сакав да купам некој лесен, цитрусен, ама пак купив овошен, благ, Lost Cherry, поблаг од овој здравје, и сега ми е срам да го носам, апла женски парфем. Нема ни една машка нота, ама прекрасно ми мириса, и на алиштата трае предолго.

One Million има цитрусни ноти, но и дрвенести, што го прави и пријатен а и мажествен.

One Million има цитрусни ноти, но и дрвенести, што го прави и пријатен а и мажествен.
Имам купувано фушарски копии на one million и сега и добри копии и оригиналот ме потсетуваат на најлошите ноти од овие лошите копии.
Обично не купувам оригинал парфеми, само копии, ама ги споредувам со оригинал. Ultra Male, Beau, Tom Ford Tobacco Vanille и Lost Cherry, Ерос сите, Оне ЦК, примери што сум употребувал претходни месеци и сите биле копии и биле 1:1 верни на оригиналите.

Имам купувано фушарски копии на one million и сега и добри копии и оригиналот ме потсетуваат на најлошите ноти од овие лошите копии.
Обично не купувам оригинал парфеми, само копии, ама ги споредувам со оригинал. Ultra Male, Beau, Tom Ford Tobacco Vanille и Lost Cherry, Ерос сите, Оне ЦК, примери што сум употребувал претходни месеци и сите биле копии и биле 1:1 верни на оригиналите.
Koja marka ili proizvoditel se tie kopii koi se 1:1 so originalite?

Hvala unaprijed.

1:1? верни на оригинали? Другар не знам со што се прскаш, ама нешто јако те удира дефинитивно :)

1:1 еј :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa uste i eden kup niz Skopje :ROFLMAO:

Дечкото бара цигрус и лесен парфем во ноември. Што да се разговара понатаму, освен да почекаме да објасни околу ова со 1:1 споредбата

Дечкото бара цигрус и лесен парфем во ноември. Што да се разговара понатаму, освен да почекаме да објасни околу ова со 1:1 споредбата

глупо се изразив хаха, ама овие примери, од местото кај што ги купив навистина иста атмосфера, исти ноти, исто мирисаат со оригинали со кои сум ги споредувал. ама за другото баш кажав зошто барав лесен, затоа што ја утнав сезоната со ултра мале во малку потопло и не можев да го поднесам

глупо се изразив хаха, ама овие примери, од местото кај што ги купив навистина иста атмосфера, исти ноти, исто мирисаат со оригинали со кои сум ги споредувал. ама за другото баш кажав зошто барав лесен, затоа што ја утнав сезоната со ултра мале во малку потопло и не можев да го поднесам
Pred da gi reklamirash toa kopiite daj pishi kako se vika kopijata i od koja firma

Има достојни "копии" кои се верни или многу блиску на "оргиналиите" ... пример се што е од LATTAFA / MAISON ALHAMBRA / AFNAN растура, за 90% пониска цена !!!
Еве ви една препорака од мене :
375x500.88175.jpg

1:1? верни на оригинали? Другар не знам со што се прскаш, ама нешто јако те удира дефинитивно :)

1:1 еј :)

Тебе да не те удира нешто па глумиш лудило, се фалц се овие де кажи што имаш од ова, па да ги споредиме ако си од Скопје

ново.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom