Парфеми

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.162
Поени од реакции
9.851
Следен на таргет...
Screenshot_2024-10-07-23-14-28-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg Screenshot_2024-10-07-23-15-25-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Автоматски споено мислење:

@enzo8, не може да ти се праќа порака па ќе морам овде. Абе бев да ги тестирам Иконик и Интенс и напрајв огромна грешка, заборавив на кое од листињата од кој парфем прснав.. :facepalm:
И сега едно од листињата мириса предобро другото мириса на лимон/цитрон. Знаеш кој може да биде? И воопшто, ако некој друг ги има користено овие дали може да каже?
Сам процени... Најверојатно Иконик ти е посвеж и овошен. Јас го користам. Screenshot_2024-10-07-23-19-16-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg Screenshot_2024-10-07-23-19-35-32_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.833
Поени од реакции
21.630
Дечки некој искуство со VERSACE Eros Flame EDP и GIVENCHY Gentleman Réserve Privée EDP ...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Дечки некој искуство со VERSACE Eros Flame EDP и GIVENCHY Gentleman Réserve Privée EDP ...
Ерос Флејм мене ми е топ за есен-зима. Одлични перформанси ми вади, трае долго и има одлична проекција. Сличен е на оригиналот Ерос, ама посвеж со додатни цитрусни ноти како и позачинет за разлика од оригиналот каде доминира ванила/минт комбинацијата. Според мене флејм е најдобар Ерос.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
470
Поени од реакции
462
Не сакам благи, овошни, топли парфеми, особено во потопло време. Имав уште малку Ultra Male, го толерирав, ми се допаѓаше кога ќе беше поладно времето. Пред неколку дена сакав да купам некој лесен, цитрусен, ама пак купив овошен, благ, Lost Cherry, поблаг од овој здравје, и сега ми е срам да го носам, апла женски парфем. Нема ни една машка нота, ама прекрасно ми мириса, и на алиштата трае предолго.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.056
Поени од реакции
42.771
Не сакам благи, овошни, топли парфеми, особено во потопло време. Имав уште малку Ultra Male, го толерирав, ми се допаѓаше кога ќе беше поладно времето. Пред неколку дена сакав да купам некој лесен, цитрусен, ама пак купив овошен, благ, Lost Cherry, поблаг од овој здравје, и сега ми е срам да го носам, апла женски парфем. Нема ни една машка нота, ама прекрасно ми мириса, и на алиштата трае предолго.
One Million има цитрусни ноти, но и дрвенести, што го прави и пријатен а и мажествен.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
470
Поени од реакции
462
One Million има цитрусни ноти, но и дрвенести, што го прави и пријатен а и мажествен.
Имам купувано фушарски копии на one million и сега и добри копии и оригиналот ме потсетуваат на најлошите ноти од овие лошите копии.
Обично не купувам оригинал парфеми, само копии, ама ги споредувам со оригинал. Ultra Male, Beau, Tom Ford Tobacco Vanille и Lost Cherry, Ерос сите, Оне ЦК, примери што сум употребувал претходни месеци и сите биле копии и биле 1:1 верни на оригиналите.

Член од
24 септември 2016
Мислења
555
Поени од реакции
744
Имам купувано фушарски копии на one million и сега и добри копии и оригиналот ме потсетуваат на најлошите ноти од овие лошите копии.
Обично не купувам оригинал парфеми, само копии, ама ги споредувам со оригинал. Ultra Male, Beau, Tom Ford Tobacco Vanille и Lost Cherry, Ерос сите, Оне ЦК, примери што сум употребувал претходни месеци и сите биле копии и биле 1:1 верни на оригиналите.
Koja marka ili proizvoditel se tie kopii koi se 1:1 so originalite?

Hvala unaprijed.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.118
Поени од реакции
1.646
1:1? верни на оригинали? Другар не знам со што се прскаш, ама нешто јако те удира дефинитивно :)

1:1 еј :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.118
Поени од реакции
1.646
Pa uste i eden kup niz Skopje :ROFLMAO:
Дечкото бара цигрус и лесен парфем во ноември. Што да се разговара понатаму, освен да почекаме да објасни околу ова со 1:1 споредбата

Член од
20 јануари 2008
Мислења
470
Поени од реакции
462
Дечкото бара цигрус и лесен парфем во ноември. Што да се разговара понатаму, освен да почекаме да објасни околу ова со 1:1 споредбата

глупо се изразив хаха, ама овие примери, од местото кај што ги купив навистина иста атмосфера, исти ноти, исто мирисаат со оригинали со кои сум ги споредувал. ама за другото баш кажав зошто барав лесен, затоа што ја утнав сезоната со ултра мале во малку потопло и не можев да го поднесам

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.248
Поени од реакции
7.954
глупо се изразив хаха, ама овие примери, од местото кај што ги купив навистина иста атмосфера, исти ноти, исто мирисаат со оригинали со кои сум ги споредувал. ама за другото баш кажав зошто барав лесен, затоа што ја утнав сезоната со ултра мале во малку потопло и не можев да го поднесам
Pred da gi reklamirash toa kopiite daj pishi kako se vika kopijata i od koja firma

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.833
Поени од реакции
21.630
Има достојни "копии" кои се верни или многу блиску на "оргиналиите" ... пример се што е од LATTAFA / MAISON ALHAMBRA / AFNAN растура, за 90% пониска цена !!!
Еве ви една препорака од мене :

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.214
Поени од реакции
8.314
1:1? верни на оригинали? Другар не знам со што се прскаш, ама нешто јако те удира дефинитивно :)

1:1 еј :)

Тебе да не те удира нешто па глумиш лудило, се фалц се овие де кажи што имаш од ова, па да ги споредиме ако си од Скопје

ново.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom