G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.751
- Поени од реакции
- 9.786
Од овде имам земено 2 лани, legit беа. Мон Блан Експлорер и Каролина Херера 212 мен (двата по 100мл), и двата беа по 2.700 ден. Багатела. Баш сега имаат и предновогодишен попуст од 10 посто на скоро све ама не ме носи патот натаму а и немам некој поблизок што е у Србија моментално па да си земам нешто.Фала ти!
Ќе порачам и јас нешто, гледам Dylan Blue (100ml) e 62 евра, на Евзони е 57 (со попустот од онлајн резервација) - што е сосема ОК. Исто е и за Ерос EDT, 5-6 eвра е разликата од Евзони.
Јас најдов сосема коректни цени во грчки парфимерии. Од она што успеав да најдам - и двете се legit, со физички продавници. 3 евра е достава до Солун, па ако некој оди на викенд, може да си порача во сместувањето.
Јас сакам да земам Ultra Male од првата, La Nuit de l'Homme од втората (тешки се за наоѓање и двата).
Кои парфимерии во Србија да ги гледам?
Ако земаш Ерос, земи го Flame (го има на fragrance.mk). Според мене доста подобра опција, со свеж твист у отварањето за разлика од оригиналот. Dylan Blue си гази, го имам 200ml. La Nuit de l'Homme најновиот Bleu electrique е перверзија.
Јас ги меркам Stronger with you absolutely, Le Male Le Parfum и Azzaro Wanted By Night ама овде го нема последниов, а и кога го имаше на fragrance.mk имаше цена што е доста над реалната вредност.