Друже како си задоволен од парфемот? јас го порачав на невидено.Веќе го нарачав. 100мл шише, 3864 денари ми испадна, при онлајн нарачката се внесува купонот за 20% попуст.
Друже како си задоволен од парфемот? јас го порачав на невидено.Веќе го нарачав. 100мл шише, 3864 денари ми испадна, при онлајн нарачката се внесува купонот за 20% попуст.
И јас исто на невидено го земав. Топ е парфемот, од тоа малце нешто што сум го тестирал 6+ часа е на кожа кај мене, проекција околу 2 часа, на топло време супер работи. Доста комплименти добив за него кога го носев.Друже како си задоволен од парфемот? јас го порачав на невидено.
Да не знаеш која цена се? Поголемите паковања?Cedar Boise го има и во Cosmo во City Mall и во Anabella во Marriott.
~ 8.000 ден.Да не знаеш која цена се? Поголемите паковања?
MasterpieceЛетна препорака од мене.
![]()
Dior Homme Cologne 2013 Dior cologne - a fragrance for men 2013
Dior Homme, masculine fragrance from 2005, got a lot of re-editions including Dior Homme Cologne that was first launched in 2007. In early 2013, Dior presents a new version of Dior Homme Cologne. T...www.fragrantica.com
Има една маана додуша, што ја имаат повеќето летни парфеми, а тоа е краткото траење. Е сеа, физички, не знам како поднесувате, ама летно време е многу специфично за парфеми, затоа што летен парфем не е проблем да се носи зимно време, ама обратно знае да биде мачно. Не е концентриран многу веројатно, ама е генијално избалансиран. Не го користат многу луѓе, сигурно....малку и цената му е соленка, не high-end, ама негде во рангот на Cartier, Chanel...
Анабела ги форсираат Chanel - во Сити мол имаат цел дел со голем избор, на самиот влез.a BLEU DE CHANEL машкиот каде може да се најде?
само информативно ме интересираше зошто во последно време не го имав видено во нашите парфимерии а и онлајн не можев да го најдам во мк.Bleu De Chanel можда вечерен летен парфем, преку ден за мене никако. D and G Light Blue Intense би го носел преку ден летно време пред него.