За Oud Wood нема што да се коментира искрено. Баш ремек дело е intensе верзијава. Не сум го пробал обичниот но не се сомневам дека и тој е врв. За BDC во прва прилика ќе го пробам баш.Oud wood ми е фаворит од овие, пробај го BDC Parfum = ремек дело.
Жал ми е да ти кажам, ама обичниот ОW е доста подобар.За Oud Wood нема што да се коментира искрено. Баш ремек дело е intensе верзијава. Не сум го пробал обичниот но не се сомневам дека и тој е врв. За BDC во прва прилика ќе го пробам баш.
Sa pare?Жал ми е да ти кажам, ама обичниот ОW е доста подобар.
BDC Parfum е најдобриот дизајнерски парфем во задни неколку години, и во топ 3 ако не и најдобар на сите времиња. Доста сличен со EDP, ама додадена поизразена и поквалитетна нота на сандалово дрво, кремаст портокал и лаванда, + трае некој саат повеќе, heavenly!
BDC? околу 130 евра 100мл.Sa pare?![]()
Машала.BDC? околу 130 евра 100мл.
Mногу тешко да се долови моментот на луѓе кои не се меракалии нити запознаени на оваа тема, за добар дел од луѓето Str8 е одличен парфем, бтњ колекционери на парфеми скоро и да не постојат, тоа го сфатив со тек на времето. Ова хоби не е хоби него е завист, само да бидеме јасни, а ако не си сфатил до сега ќе сфатиш во иднина130 evra za kvaliteten parfem se nisto. Za 100 evra (razlika od 30) evra imas eden kup iskomercijalizirani gomna za koi se frlaat pari. Prosek sekoj komercijalen parfem e 5-6 iljadarki gore dolu
Da ne praime muabet za niche parfemi 300+ evra
Тоа ниче сигурно ви е парфем со мирис на сперма од кит130 evra za kvaliteten parfem se nisto. Za 100 evra (razlika od 30) evra imas eden kup iskomercijalizirani gomna za koi se frlaat pari. Prosek sekoj komercijalen parfem e 5-6 iljadarki gore dolu
Da ne praime muabet za niche parfemi 300+ evra
Повраќаница.Тоа ниче сигурно ви е парфем со мирис на сперма од кит
Амбра од кит, суитчикс, извесна повраќаница од sperm whale, ќе да е ипак различна ствар, али потеклото е тоа.Тоа ниче сигурно ви е парфем со мирис на сперма од кит
Веќе го нарачав. 100мл шише, 3864 денари ми испадна, при онлајн нарачката се внесува купонот за 20% попуст.Која цена е?
Добар клон на Авентус.