Саваж земи.Ви се молам за еден совет за Летен парфем .. Tom Ford или Sauvage или некои друг многу не се разбирам од летни/зимски/вечерни до сега користев Hugo Boss црвен али време е за да се смени
Dylan Blue дефинитивно.Момци, кој ви е подобар од овие два на Версаче?
![]()
![]()
Ми треба за подарок, денес мирисав и некако на Версаче ми се најбогати мирисите, ама заглавив на женскиот оддел и носот ми откажа при повторното мирисање.
Dylan BlueМомци, кој ви е подобар од овие два на Версаче?
![]()
![]()
Ми треба за подарок, денес мирисав и некако на Версаче ми се најбогати мирисите, ама заглавив на женскиот оддел и носот ми откажа при повторното мирисање.
Кои сите...? Не те разбирам што сакаш да кажеш, луѓе или парфеми...?Сите мирисаат на Аква ди Џио бе![]()
Луѓе, некако многу користен.Кои сите...? Не те разбирам што сакаш да кажеш, луѓе или парфеми...?
Моментално би рекол сите на СавашЛуѓе, некако многу користен.
Sauvage EDP, или Bleu De Chanel EDT, значи Sauvage не EDT, другиот EDT.Момци, кој ви е подобар од овие два на Версаче?
![]()
![]()
Го купив пред некој ден, страшно трае парфемов. 7-12 саати + многу добар мирис на ванила![]()
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ovoj go ima 100ml na duty free shop kaj gevgelija, 100ml, mislam deka okolu 85-6 evra bese.Од каде го купи?
цена ?
Фала поздрав.