Парите му ги зедоа, маиците не му ги дадоа :(

Член од
2 август 2012
Мислења
79
Поени од реакции
12
Како стигна да споредиш некој кој работи во бутик со тој од администрација :facepalm:. Клипот е за грев, без разлика кој и да го направил. Ако сака типчето да даде пример, што искрено не верувам дека клипов го направил за некаков пример туку ти така си го сфати, зошто не го изразил револтот каде што треба, туку отиде во... бутик. :facepalm:
Комплетно промашена поента :pos: алудирав на тоа да се осмисли како би било кога на тетка у администрација би и се дале овие “банкноти„ затоа што тоа е правото место кај што треба да се изведуваат вакви мајмунлаци( рецесијата беше нешто као обид за циничен коментар но кој да сфати :facepalm:) , не, не сум за изводење вакви застрашувачки сцени пред продавачна у бутик, близу инфаркт беше она. Ако сака типчето- претпоставка. Гледам ланец и цвикери, и мене ко на сите ми изглеа ко сељак, не верувам дека сакал да постигне нешто подлабоко, не се буни :pos: Или мама работи у администрација или љубомориш на “храброста„ на чоечево? Мирно друже, не сме у подрофум политика (y)

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Се зафркава човекот бе аман, да не се нашали човек со клипче.. Мене ми е смешно видеово. :D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
лапте подзинат :свиркам:
му било досадно, па ај ќе снимам низ улица шо го е*ам......

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Детето дали има 18 години...уште у средно оде мармаладо а овоа шо го прае не смее некој ни на 28 ад го напрае

најјак момент е кога улезе у бутико и вика-ДОЈДОВ ДА СИ КУПАМ ТАКВО....БЛУЗА хахххахахахаха

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Ебате високо „образованите“ македончиња кењаат и јадат лајна позади компјутер за „сељакот“ бидејќи тие се елита и се многу над него, а да го сретнат на улица ке му ги врзуваат патиките ако тој сака ебате дебилните путиња... ако ве толку навредува клипот не го гледајте гледајте си геј паради и подржувајте педери со банер во потпис. МИЗЕРИИ

Kajgana Shop

На врв Bottom