Парите му ги зедоа, маиците не му ги дадоа :(

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Да бе, а да го направеше ова Реми Гаљард, одма сите ќе викавте: „Леле цар човече :cuc::pos:

Не дека не е идиотско однесувањето, ама мене ми беше смешно :)
Реми има стил, харизма, и интелегенција и никогаш не би направил ваква глупост. Овој е опинок кој е влезен во рекетарски филм, aka Rane, јао брате.

Него му е интересно, имате дислајк клипче на видеото слободно за тоа е намената. Заебанција е пред се не наштети никому, целта е зезање се гледа јасно. Инаку и јас мислев дека е Штип :)
Дали ќе немаше штета, ако жената не го бркаше?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Изглеа тој што ја отворил темава има лош вкус за хумор. Тоа е, јебига. Ќе те биде следниот пат.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Причината зошто мене не ми беше смешно е дека типот се однесува `ко рекетар и плус се соочи со јадни луѓе, уплашен таксист и стара жена.

Нат кул, дефинитивно нат кул.

Ќе беше посмешно ако отидеше во банка и бараше да купи евра со тие пари. Плус му фали сериозност. Ако се смееш отиде вицот.

И на крај краева никого не успеа да заебе, ако му беше тоа поентата, за разлика од Реми Галард. ;)

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
типов е сељачина невидена. Од вакви ми се гади. Ова уствари е категорија, ко у еден калап да се праени.

Член од
2 август 2012
Мислења
79
Поени од реакции
12
Мислам дека никого не пробува да имитира. Да се обидеше некој хипстер од слободен индекс или од распеана мала група педера да направи ваков клип досега македонската „интелектуала“ и останатите приврзаници на хипстерајот ќе му вајаа споменик. У рецесија сме, невидено добар пример дава типчево. Треба сите во знак на протест да излеземе да пазариме со овие тн книшки :pos: али најбоље би било у администрација на оние закржлавени тетки да им се отиде со овакви листови, ипак се глеа дека многу се вознемири тетка продавачка, а таксистот и не баш, он повише се прашуваше што се случува :pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
али најбоље би било у администрација на оние закржлавени тетки да им се отиде со овакви листови, ипак се глеа дека многу се вознемири тетка продавачка, а таксистот и не баш, он повише се прашуваше што се случува :pos:
Како стигна да споредиш некој кој работи во бутик со тој од администрација :facepalm:. Клипот е за грев, без разлика кој и да го направил. Ако сака типчето да даде пример, што искрено не верувам дека клипов го направил за некаков пример туку ти така си го сфати, зошто не го изразил револтот каде што треба, туку отиде во... бутик. :facepalm:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Причината зошто мене не ми беше смешно е дека типот се однесува `ко рекетар и плус се соочи со јадни луѓе, уплашен таксист и стара жена.

Ќе беше посмешно ако отидеше во банка и бараше да купи евра со тие пари. Плус му фали сериозност. Ако се смееш отиде вицот.

И на крај краева никого не успеа да заебе, ако му беше тоа поентата, за разлика од Реми Галард. ;)
А уплашен таксист, а уплашен Французин исто ти е :)
--- надополнето: 18 септември 2012 во 17:04 ---
Реми има стил, харизма, и интелегенција и никогаш не би направил ваква глупост. Овој е опинок кој е влезен во рекетарски филм, aka Rane, јао брате.
Ко секој ден да седиш со Реми па стил имал, харизма имал...
факт е дека таков е народов, да фати дечково да праи 100% од клиповите на Реми, а пред тоа да не ги знаете оригиналите, ќе биде исмејуван и нарекуван клошар.
Дечкине од Прилеп на санка нешо што сто се влечеа на кола, сељаци ви беа, вакви, такви, а Реми не ви е сељак што краде панда од бутик.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ко секој ден да седиш со Реми па стил имал, харизма имал...
факт е дека таков е народов, да фати дечково да праи 100% од клиповите на Реми, а пред тоа да не ги знаете оригиналите, ќе биде исмејуван и нарекуван клошар.
Дечкине од Прилеп на санка нешо што сто се влечеа на кола, сељаци ви беа, вакви, такви, а Реми не ви е сељак што краде панда од бутик.
Ти сериозно Реми го споредуваш со овој имбецилов? и дали тоа серизоно мислиш дека неможе да се примети на видео и тоа повеќе видеа, дали човек има харизма или не? како за актерите/јавните личности приметуваме кој има а кој нема харизма? идеме да земеме автограм или од гледање на тв/филмови? мислам аналогијава не ти е на место.

И да, не ме цитирајте за вакви глупости, ако сакаш урами си го на слика дома, мене ми е имбецил и тоа е тоа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ти сериозно Реми го споредуваш со овој имбецилов? и дали тоа серизоно мислиш дека неможе да се примети на видео и тоа повеќе видеа, дали човек има харизма или не? како за актерите/јавните личности приметуваме кој има а кој нема харизма? идеме да земеме автограм или од гледање на тв/филмови? мислам аналогијава не ти е на место.

И да, не ме цитрајте за вакви глупости, ако сакаш урами си го на слика дома, мене ми е имбецил и тоа е тоа.
И ти не ме цитирај мене ако ќе збориш глупости. Кај виде да го споредувам со Реми? Не виде нигде ама што ќе одговориш ако не тоа... Само кажав дека сме такви, еден човек смее да има во одредена област. Стенд ап нешто ќе проба некој да се пробие, нееее тапа е, го копира тој оној овој. Жаре прв почна па пред да се докаже дека е стварно добар викаа луѓе идиот го копира ГРЕЏУАЛ РЕПОРТ!! :tapp:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Јас не паматам дека сум рекол било што за некој што се занимавал со комедија кај нас? нити сум критикувал некого од државава на таа основа, да не си ме помешал со некого? и ако веќе збориш општо, незнам зошто ме цитираш мене. Иначе еве за споредбата со Реми,

Факт е дека таков е народов, да фати дечково да праи 100% од клиповите на Реми, а пред тоа да не ги знаете оригиналите, ќе биде исмејуван и нарекуван клошар.
Тоа за мене е споредба, Реми не се става во ист кош/сентенца со вакво идиотиште, тоа е тоа.

Јас никаква глупост не кажав, него ме напиња кога некој ќе ме воведе во "дискусија" за некој ретардиран тип, кој пробува да купи маица со хартиени пари, и притоа се смее за изведба на тој чин, пази сето тоа облечен како рекетар.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не ти се обратив директно тебе па да те смешам со некого :) Ни јас не сум критикувал ниедне комичар па реков ние сме такви.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246

Kajgana Shop

На врв Bottom