ги продадов сите 12 парчиња, имам д900и силвер едишн т.е. оригинал едишн што е. Во замена твојот би го рачунал околу 70 евра, т.е. зависност од дополнителната опрема и сочуваноста би можел да отиде со цената и 10/20 евра погоре.Некро, кажи ми колку би дошло да доплатам за Samsung D900i Pink Special Edition, имам SE k750i уште 3 месеци под гаранција одлично сочуван. чуван е во пластична маска. Ајде некоја добра понуда дај да се израдувам
И јас би сакал ваши мислења околу овој телефон . Фала .Sakam da ve prasam dali nekoj ima HP iPAQ 514.Navistina mobilkava e dobra osobeno deka ima wi-fi.No kako stoi so delovi dali cesto se rasipuva i dali vredi za parite dali nekoj moze da mi pomogne deka sakam da si kupam vakov mobilen pa sekoj sovet e dobredojden.Fala vi odnapred
http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_514-1900.php
По мобилари да го понудиш или луѓе што се разбираат барем малце во мобилни повеќе од 2500/3000 денари не би добил, евентуално во мобилари можат да ти го проценат повеќе - ама само во замена. а во замена е нереална цената оти на телефонот што ке ти го продадат ке ти набијат цена.Samsung D500 otprilika za kolku bari da znam da go prodavam?
уау, од прва погоди.znaes zosto? zosto postoi neinformiran narod
Не него тоа се вика ценкање или па едноставно некои мобилари ставаат цени а го немаат на лагер само колку да рушат пазар и ред други глупости.znaes zosto? zosto postoi neinformiran narod