Пазарете се тука!

Член од
6 декември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
15
Некро, кажи ми колку би дошло да доплатам за Samsung D900i Pink Special Edition, имам SE k750i уште 3 месеци под гаранција одлично сочуван. чуван е во пластична маска. Ајде некоја добра понуда дај да се израдувам :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Некро, кажи ми колку би дошло да доплатам за Samsung D900i Pink Special Edition, имам SE k750i уште 3 месеци под гаранција одлично сочуван. чуван е во пластична маска. Ајде некоја добра понуда дај да се израдувам :)
ги продадов сите 12 парчиња, имам д900и силвер едишн т.е. оригинал едишн што е. Во замена твојот би го рачунал околу 70 евра, т.е. зависност од дополнителната опрема и сочуваноста би можел да отиде со цената и 10/20 евра погоре.

Член од
18 август 2007
Мислења
135
Поени од реакции
8

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Samsung D500 otprilika za kolku bari da znam da go prodavam?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Samsung D500 otprilika za kolku bari da znam da go prodavam?
По мобилари да го понудиш или луѓе што се разбираат барем малце во мобилни повеќе од 2500/3000 денари не би добил, евентуално во мобилари можат да ти го проценат повеќе - ама само во замена. :) а во замена е нереална цената оти на телефонот што ке ти го продадат ке ти набијат цена. :)

да го продадеш на др човек и до 4000 денари можеш да му земеш. :)

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52

Motorola KRZR K1 со уште десетина месеци гаранција од Т-Мобиле. 6000 денари. ПП ако има заинтересирани.

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Продавам 2 парчиња BenQ Siemens CF61.Мобилните се купени во Германос и се во одлична состојба.Има 1,3 камера и иа одличен 3Д звучник.Со нив ви следува и USB приклуок за порзување со PC.Повеќе информации на ПП или на меил petar.popovski@hotmail.com

Член од
21 јануари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
5
Продавам Pocket PC T-Mobile MDA 2, без полнач за 9000 ден или менувам за било каков телефон кој има qautband.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Продавам Нов Самсунг Д900и за 190 евра, комплет фул пакување со година дена гаранција.

Самсунг У600 - 210 евра комплет фул пакување со година дена гаранција.
Самсунг У700 - 240 евра комплет фул пакување со година дена гаранција.

сите три се купени од Т-мобиле, денеска... ама гаранцијата ќе почне да важи од денот кога ќе го подигнете т.е. купите телефонот. Издекодирани се и работат на сите оператори.

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
d900i vo impuls e 11990 taka da mislam treba malce poise da spustis. Pozz

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
епа кај мене е 11.670 денари :) и не те терам со сила да го купиш, имам телефони некогаш поскапи од т-мобиле, германос, космофон, импулс бла..бла... и пак од кај мене ги купуват :)

еве еден пример, некаде пред 15 декември секаде скоро беше Нокиа Н95 430/420 во Конект и други мобилари кои продаваа дилерски и по 405 ми се фалеа некои демек биле и да сум спуштел малце на цена, оти никој нема да ги купувал од кај мене :pos: кај мене беше 470 и доста мн парчиња продадов... се прашувам зошто? :)

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
znaes zosto? zosto postoi neinformiran narod :)

и уште нешто да те прашам, ако купуваш нешто особено ако е поскапо, дали ќе го купиш каде што е поефтино или ќе одиш некаде поскапо да платиш? мислам дека го знам одговорот. А ти ако вака продаваш, имаш ќар и од Импулс да купуваш зошто ќе добиеш плус картичка и кредит.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
уау, од прва погоди.

Значи во тоа време Н95 скоро никаде немаше, сите само правеа реклами за да буткаат цени - исто како сега што се случува со Ај Фоунот, имам колеги по 750 евра неделно минимум по 5-6 парчиња продаваат а сите останати велат дека можат од америка за 400 евра да донесат но никој не носи :toe::)

затоа ако ти се купува - купувај. И следи го пазарот пред се... :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Не него тоа се вика ценкање или па едноставно некои мобилари ставаат цени а го немаат на лагер само колку да рушат пазар и ред други глупости.
Јас продавам компјутери и ми се има десено многу пати ке ми се јави некој и сакам тоа и тоа ќе му составам и му викам цена 500 евра и ќе ми рече па таму и таму е 400 и му викам епа толку е кај мене. И сега ми вика ај спушти ми од цената и ќе се заинтаиме толку јас не му попуштам. Највеќе 10-20 евра ако му спуштам. Му викам ако ти е таму 400 купи си го од таму кај мене е поскапо и после 50 пати ќе ми се јави пак истиот па тогаш ќе се заинатам нема ни тие 20 евра попуст да му ги дадам па ќе ме моли и за 500 да му го дадам а на друго место го има истиот за 400.:toe: незнам што да прокоментирам на ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom