- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.702
- Поени од реакции
- 27
Сите продаваат никој не е заинтересиран да купи
уште 300евра доплата за нов н80 комплетен со гаранцијаcYb3rc0re напиша:Nokia 6230i со 1 ГБ меморија (или стандардната 32).
Можда би го продал ако ми дадете убава цена (за да доплатам и да купам Н80). А сум многу задоволен од него (го користам како фотоапарат и МП3 плеер, кога сум СК и за Клуб ФМ радио).
И телефонот и картичката се нови, прв газда.
ајде купувам све што нудите осве зимница... пошто сега пролет доага... :tv:Volkswagen напиша:Сите продаваат никој не е заинтересиран да купи
Дај некоја интересна понуда на Симбианци, моментално сум без телефон, ТРН_ВО_ОКО му се слади на мојот.Necrophilia напиша:ајде купувам све што нудите осве зимница... пошто сега пролет доага... :tv:
A, има ваква варијанта? Да ти го дадам јас K700i и за тоа да донесеш нешто немора многу подобро од овој од Дубаи...?:smir:Jane напиша:Абе еве јас сакам да купам зошто моментално немам никаков телфон. Некрофилија уште не ми кажа точни цени и точен датум кога ке идеш за Дубаи од таму да ми донесеш телфон.
Инаку ако некој има нека дава Нокиа 3250 или сега нешто ми појде паметот по некој Покет ПЦ. Би прифатил до кај 200 евра, ама да има камера. Дај шредложете и некој модел на Покет ПЦ (по можност на старо зошто за нов не ми се даваат пари)
Не бе друже. К700и нејќам. Исклучиво НОКИА со симбиан по можност 3250 или некој од Н серијата ама тие па ми се поскапи. Ќе причекам од Дубаи да видам по која цена можам да добијам некое телефонче, или пак некој Покет ПЦ на старо до 200 евра.Volkswagen напиша:A, има ваква варијанта? Да ти го дадам јас K700i и за тоа да донесеш нешто немора многу подобро од овој од Дубаи...?:smir:
Земи си п910ка...боље од покетПЦ веруј ми ја иамJane напиша:Не бе друже. К700и нејќам. Исклучиво НОКИА со симбиан по можност 3250 или некој од Н серијата ама тие па ми се поскапи. Ќе причекам од Дубаи да видам по која цена можам да добијам некое телефонче, или пак некој Покет ПЦ на старо до 200 евра.
Не ми кажа што пари ја зеде бе?Mac)) напиша:Земи си п910ка...боље од покетПЦ веруј ми ја иам
11.500 komplet so kutija i raboti sto ne idat duri ni od samata fabrika!Мистичен напиша:Не ми кажа што пари ја зеде бе?