Nekro na 7260-kata sto i e i kolku pari???
нема дисплеј и кога ке ја притиснеш добива мрежа
само светлото не и работи и нема дисплеј. - 500денариNa 3220 sto i e i kolku ja davas ???
со дисплеј 2000денариW800 kolku pari ???
значи освен што се скршени двата дисплеи и флетот е скинат, маската е малце изгребана - 20 евра.Samsung E720 kolku pari ???
Не работам многу-многу со сониериксони. Евентуално по порачка.Ај бе луѓе М600i НОФ, 11.5 месеци т-мобајл гаранција 200 eu
edit: Некро да не имаш некоја најава за к850и ? тенк ју =)
Добро =) кажи ми цена па да порачам ако ми одговара =)Не работам многу-многу со сониериксони. Евентуално по порачка.
N72 половен оди околу 150 евра, К750 околу 100.Ај на брзинка.. зборевме со другари вечерва, излезе дека не се задоволни од телефоните и сакаат да знаат отприлика за колку би ги продале.. се работи за N72 со 512MB картица (купен пред 1 месец) и K750i со 64MB картица (користен околу една година). Двата супер зачувани, без гребнатинка, се` им работи.. што цена?
Скапо, прескапо, башка што е од Т-Мобиле, значи те чинел 130 евра.Ај бе луѓе М600i НОФ, 11.5 месеци т-мобајл гаранција 200 eu
aj вака од моја гледна точка: во Мобилара за Н72та ако е во тоБ состојба, значи без гребаници и такви работи (оти сребрениот дел околу дисплејот многу брзо се гребе) би добиле некои 130 евра.Ај на брзинка.. зборевме со другари вечерва, излезе дека не се задоволни од телефоните и сакаат да знаат отприлика за колку би ги продале.. се работи за N72 со 512MB картица (купен пред 1 месец) и K750i со 64MB картица (користен околу една година). Двата супер зачувани, без гребнатинка, се` им работи.. што цена?
epa ajde eve ja ke ti dadam n72ka kako nova bez geebanici, neka mi ja dade k750kata i use 4000??? moze taka???Ако едниот од другарите успее да го продаде овој што го пишав погоре, ќе го купи N72ката од другиот, така да наредена е, само уште да најде купец за SE