Пазарете се тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
smole напиша:
колку пари е да продадам СКРОЗ нов w375?
јас ја имам продадено пред извесни 3-4 недели за 3000 денари, ама на пријател а нормална цена би се двиќела од 3500 до 4000, но не очекувај јас да ти го откупам оти ми седеше две недели на излог.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
medicinarce напиша:
Ја не огласувам телефони...Ја да кажам...Вградувам програми, игри, ЈАВА, апликации и теми за SYMBIAN, плус мултимедија (слики, клипови, музика итн итн). Се ова преку блутут и доста евтино...Можност сето ова да ви го дадам на цеде. Можност и за трансфер на податоци од телефон на компјутер и обратно исклучиво преку блутут. Во секој случај...ЕВТИНО!!!

п.с. Погодно за постари модели на НОКИА особено од SERIES 60 (3650, 7650, 6600, ... )

п.п.с. Ценовник кај мене на ВЕБ.
Можеби не си шетал доволно по форумов и не си приметил дека скоро секоја апликација, генератор или информација им ја давам на форумџиите бесплатно.
Единствено што наплакам е каде што некоја работа стварно ми одзема време како пример декодирањето, флешувањето итн... или пак каде и што на мене ми одзема финансии...

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
Necrophilia напиша:
Можеби не си шетал доволно по форумов и не си приметил дека скоро секоја апликација, генератор или информација им ја давам на форумџиите бесплатно.
Единствено што наплакам е каде што некоја работа стварно ми одзема време како пример декодирањето, флешувањето итн... или пак каде и што на мене ми одзема финансии...
Нов сум...Не сум приметил... Не сум мислел ништо лошо. Не ме свакај погрешно...

Поздрав

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ок, јас само да се изрекламирам и да ти конкурирам.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
necrophilia daj mi nekoja ponuda za 150 evra so nudis!
ama da e bolje od 6630 poso do sea koristev 6630, kazi mi pobrzo poso u petok ke ziam, pa ako mi daes nekoja dobra ponuda najverojatno ke ti projdam!

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
medicinarce напиша:
Ја не огласувам телефони...Ја да кажам...Вградувам програми, игри, ЈАВА, апликации и теми за SYMBIAN, плус мултимедија (слики, клипови, музика итн итн). Се ова преку блутут и доста евтино...Можност сето ова да ви го дадам на цеде. Можност и за трансфер на податоци од телефон на компјутер и обратно исклучиво преку блутут. Во секој случај...ЕВТИНО!!!

п.с. Погодно за постари модели на НОКИА особено од SERIES 60 (3650, 7650, 6600, ... )

п.п.с. Ценовник кај мене на ВЕБ.
ama dobro doduse mn znae deckovo, vidis znae duri i multimedija da stava na telefonive, lele decko kolku ke me kosta da me naucis i ja da prakam?
:pos2: :pos2: :pos2: :zver: :zver: :zver:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Necrophilia напиша:
но не очекувај јас да ти го откупам оти ми седеше две недели на излог.
chill,не очекувам ништо само ме интересираше пошто ќе зеам 2 такви нови по 750 ден и Н73 за 12 000 (на ново).

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
BEZSTRASNIOT напиша:
necrophilia daj mi nekoja ponuda za 150 evra so nudis!
ama da e bolje od 6630 poso do sea koristev 6630, kazi mi pobrzo poso u petok ke ziam, pa ako mi daes nekoja dobra ponuda najverojatno ke ti projdam!
бољи од 6630 а да е испод 150 евра не познавам телефон, освен ако некеш самсунг д600, ама ако си користел претходно нокиа не верувам дека ке сакаш да се префрлиш на телефон кој се менува флетот на 6-7 месеци.

Имам Н70 али е 2000 денари поскап од тоа ти што го бараш.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
smole напиша:
chill,не очекувам ништо само ме интересираше пошто ќе зеам 2 такви нови по 750 ден и Н73 за 12 000 (на ново).
н73 за 200 евра? тоа е некоја нова понуда на пост пејд или???

иначе моторолите се срање, бољи не ги зимај.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
пошто идеме од некој бизнис у друга некоја бизнис,па 1 тел (било кој) ни го даваат за 50% поефтин,а други 2 за доверба 24 цена.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
наместо 2мотороли земи си два сониериксона к310.

провери функции да видиш колку бољи имаат сониериксоните, башка и поефтини се... 500 денари во пост пејд 24

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Necrophilia напиша:
бољи од 6630 а да е испод 150 евра не познавам телефон, освен ако некеш самсунг д600, ама ако си користел претходно нокиа не верувам дека ке сакаш да се префрлиш на телефон кој се менува флетот на 6-7 месеци.

Имам Н70 али е 2000 денари поскап од тоа ти што го бараш.
a u kakva sostojba e n70?
i kazi mi taa 6630 so ja imas e taa istata sivata so ti bese pred nekoe vreme u dukan so malku puknata sredna maska?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
да, ама сега не е сива.
Н70та е со сменета добра копија на оригинал црна маска.
Од Алфа копи ми рекоа дека е оригинал, али што се разбираат тие...

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
ok a kazi mi toa e najevtino so moes da mi go dades za kesh?
180evra?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ахам.. баш таа цена и ми е само за кеш.
башка и телефонот не е моментално кај мене но ако доаѓаш кај мене на работа денес после 16часот а пред 19 најверојатно ке ми биде тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom