Пад на Боинг 747 фатен на дело!

O

Orion.

Гостин
Страшно... Нека почиваат во мир.

ОТ - На тие страни покрај широкиот дијапазон на глупости има и нецензурирани ладнокрвни егзекуции кои на некои луѓе можат да им ја сјебат психата и да им остават трајни последици. А и онака не можеш да сакаш да гледаш такви срања а да не патиш од манијакална психоза или нешто слично...

B

Beck's

Гостин
Мрачњак:facepalm: Ај донт уант ту лив ин дис планет анимоур

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
A инаку , што ли си мислеле луѓето внатре кога паѓал авионот ?
Јас преживеав авионска несреќа во 1988 година. Повеќето луѓе беа преплашени, немоќни и во шок, пред да ги фати акутна паника. Кој не доживеал напад на паника, не знае што е гадно. Лично јас доживеав "tunnel vision", неверојатна концентрација која траеше неколку минути и истовремено чувство на будење, сознание дека сум жив и тоа може да прекине секој момент. Приметував ситни работи кои никогаш не би ги приметил, како успорена снимка беа. Многу ми помогна жената која што седеше до мене, одеднаш се сплотивме како да сме се познавале цел живот. Дел од патниците беа христијани и пееја некоја религиозна песна, што, колку и да звучи без врска, помогна да не забегам во општата паника. Повеќе размислуваш што сега, шпекулираш со сите информации што го имаш визуелни, звучни, за да стигнеш до некоја заклучок, мозокот ти работи 300 на саат. Помалку мислиш на блиските, преокупиран си со сега...

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
ептен сум љубопитен за тоа мрачњак ама од искуство порано што гледав такви работи.. плус и други трауми си ја сјебав психата сега сум само на цртани филмови, шрек, ice age.. животот е убав :гомце: не пуштам бре хаха

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
да ти ибам мрачњакот, ми го сјеба 1 мај .....

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Пошто си го пика носо американциве по цел свет кај шо не му е местото , арно ги снајде Мораше некако кармички да си плата...и не ми е жал за авијатичарите ...сите че умриме еден ден.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Да ви е*ам мрачњакот да ви е*ам. :eek: Да го видев паѓањево на авион во филм ќе речев дека е слаб ефект. Што ни прават филмовиве. :facepalm:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Баш ова ми требаше пред летот следниот петок

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Ако добро прочитав се работи за товарен авион. Не би требало да има барем патници-жртви.

Што се однесува до тоа мрак-чудото, доволно ми беше да видам „муцење“ и „бацање људи са врха зграде“ во описот на google search за да знам за што се работи.

Имајте малку самоконтрола и научете се да не отварате се што ќе најдете. ;)

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
mracnjak...blagodaram

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
абе кажаја за ова на вестите за ова вчера или денеска?

Kajgana Shop

На врв Bottom