- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Јас сепак мислам дека се платени децата, исто како што се овие што свират гитари, може земале пример од големите градови каде е ова секојдневие
Се фрлам во фонтаната на плоштад секој работен ден од 12 до 18 часот.Цена поволна.Јас сепак мислам дека се платени децата, исто како што се овие што свират гитари, може земале пример од големите градови каде е ова секојдневие
Дома се. Или на друго работно место... Јасно ко ден е тоа.Само се чудам кај е обезбедувањето што го плаќа Општина Центар.. Битно креваат аута!![]()
Црнци се, зато што се муслимани.Циганарија.. овој па на последнава слика не е свесен како може да се надене на шипките..сирење ќе биде.
Да бе па после фонтаната без вода да остане ...Шо не се го викнале цацко
Од нашите браќа се Албанчиња се децава ги имам виденоМене повеќе ми личат на рамковни по ликот и бојата на кожа. Овие не се толку со темна кожа. Сега убаво ги погледнав сликите
Па да де Албанци се, тоа викам, не се Роми-Циганчиња како што зборат некои. затоа правам исправка. И не им се браќа на Македонците. Се знае на кои им се браќа.Од нашите браќа се Албанчиња се децава ги имам видено![]()