Падна и првото капење во фонтаната Александар Македонски

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Јас сепак мислам дека се платени децата, исто како што се овие што свират гитари, може земале пример од големите градови каде е ова секојдневие

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Јас сепак мислам дека се платени децата, исто како што се овие што свират гитари, може земале пример од големите градови каде е ова секојдневие
Се фрлам во фонтаната на плоштад секој работен ден од 12 до 18 часот.Цена поволна.
Рамиз(с) (не сум сигурен)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ау баш се погоди да поминувам кога се бањаше друга група и прво што помислив: "Зар и веќе овде почнаве?!"

Само се чудам кај е обезбедувањето што го плаќа Општина Центар.. Битно креваат аута!(n)

И патем овој беше прв..

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Циганарија.. овој па на последнава слика не е свесен како може да се надене на шипките..сирење ќе биде.
Црнци се, зато што се муслимани.

Иначе не е прво капење, еден нудист уште во Октомври ја отвори сезоната.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не дека нешто ќе им засмета, ама вреди да се направи обид, чисто како превентива, меѓу војниците, да се постави ваква статуа. Ако не се поклопува со проектот Скопје 2014, може и на самите војници да им се отворат чешми, а зошто да не, и на Букефал....

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Иначе сакам да кажам дека вие во Скопје многу касно сте почнале со капењето. Кај нас тоа веќе е умрена работа, на никој не му е интересно. Еве пример од 2009, многу закон скок а мала гледаност:confused: :pos:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Мене повеќе ми личат на рамковни по ликот и бојата на кожа. Овие не се толку со темна кожа. Сега убаво ги погледнав сликите

L

.Lost Angel.

Гостин
Мене повеќе ми личат на рамковни по ликот и бојата на кожа. Овие не се толку со темна кожа. Сега убаво ги погледнав сликите
Од нашите браќа се Албанчиња се децава ги имам видено :)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Од нашите браќа се Албанчиња се децава ги имам видено :)
Па да де Албанци се, тоа викам, не се Роми-Циганчиња како што зборат некои. затоа правам исправка. И не им се браќа на Македонците. Се знае на кои им се браќа.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Овие се од големото културно племе на Албанци, ама што разбираат тие, уште се деца :) Шта зна дете шта је калашников :tapp:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ја урнаа малата фонтана кај чичко стоилко,ама затоа направија поголема на плоштад+може и да се тушираат.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Скопје главен град,каде се полицијава,обезбедувањево,срам за државава..

Kajgana Shop

На врв Bottom