ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Haha a bre denes se registrirav ovde da vidam sto muabet se pravi ,nekako epten kulturni luge gledam ovde,
ali da ti kazam pravo ,sto ako si lepel plakati koga da svrtam vo malo krug ke soberam 5 pati poveke luge od tebe,i ideme za makedonia ne mi prerekuvaj na mene za toa kolku luge sum sobral ,treba da mislime zaedno ne da se karash so mene,ova e forum za pizuvanje i delenje mislenja,jas kazuvam od realna geldan tocka kako ke bide a ne samo drdoram na prazno
Па ми делуваш многу песимистички настроен.
 

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.498
Како прво, не бев единствен што го забележа ова. Како второ, гледаш ли кај се наоѓа банерот на сајтот? И што информација ти дава ако не си упатен за што станува збор. Ставил најгоре колку земји го признале Косово, а за нашиов протест скоро и да не се гледа ништо. Е тоа ме изнервира најмногу. И што па толку го навредив Трендо? Ама ајде не е ни време ни место да се расправаме за Трендо. Има поголема цел - протестот.
Dobro dobro, utre dojdi bitno na plostad a ke dojde i trendo pa ke imas prilika da se razberes so nego i da go iskritikuvas !:helou:


Ajde lugje se gledame duri utre na plostad od 18h.


Vikajte,tormozete,gnjavete,mrcete, bitno viknete sto e mozno povekje lugje!


Leka nok!
 
Член од
18 февруари 2008
Мислења
47
Поени од реакции
0
veke e povikana cela garda na rap izveduvachi od skopje :) ke im dademe na znaenje deka edno ime imame i edno ke si ostane :)
 

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Супер Химен. Умно, мирно и достоинствено.


Тоа го сакаме сите, верувајте ми :) А не се сомневам дека ќе е поинаку.

Ајде, лека ноќ.
 
Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Веќе два дена единствена тема што ја читам на форумов е оваа... искрено сум изненаден од единственоста на МЛАДИТЕ и истовремено сум многу горд заради тоа ... би сакал да сум таму да споделам со сите вас она што за мене е најважно т.е МОЕТО ИМЕ, ИМЕТО НА МОЈАТА ДРЖАВА името кое го има на мојот пасош кој гордо го носам секаде...имајте убав ден утре испаднете во огромен број а ние од дијаспората ќе ја шириме вистината за Македонија на оние кој што сакаат да ја знаат а верувајте има многу кој се грешно информирани но има исто така многу кој знаат која е Македонија и кој е Александар Македонски и со која држава тој владеел.

Вие таму направете го тоа што сакате да го правите, а гледам сега за сега супер ви оди. Ние од тука можеме само морално да ве подржеме и да разгласиме на тие што сеуште не се информирани за тоа што ќе се случува утре, а после денешниов ден неверувам дека има такви.

Имате поздрав и искрени желби за остварување на примарната цел како што е и наведено во сите соопштенија а тоа е МИРЕН ПРОТЕСТ а јас верувам дека останатото е сигурно т.е ИМЕТО никогаш нема да си го смениме, исто така имате подршка од сите македонци на кој им кажав за ова тука во Копенхаген, информирани се и тие преку веб серверите и сателитските програми на мтв и а1 телевизија.

И на крај ГОРД сум што мојата генерација (+-2,3 год) е толку обединета во едно, во она што за кое никогаш несмееме да направиме компромис со никого а тоа е ИМЕТО тоа е ИДЕНТИТЕТОТ кое од време на пердика 1. па до ден денешен е истото, РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

Со среќа дечки и со ум пред се. Бидете демократични направете демократски чекор, мирен протест е дел од демократијата и правата и слободите на секој човек.
 

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Еј ај одморетесе вечерва утре не чека голем ден.
 

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Искрено жалам што неможев да допринесам повеќе освен со мобилизирање на пријатели и роднини. Се гледаме после на плоштад. :vozbud:
 
Член од
28 јуни 2006
Мислења
65
Поени од реакции
1
Кој да ти организира превоз? Младиве иницијатори на протестот кои се трудат повеќе да ја разгласат вестта или? И јас сум од друг град, па ќе одам со автобус и не барам да ме носи некој бесплатно, дека одам по своја желба и затоа што сакам да придонесам некако на ничиј трошок. Една автобуска карта е банална работа во споредба со тоа што може да се постигне на протестот.
Иначе одлично ми звучи до сега, мислам дека ќе има премногу луѓе, бидејќи многу луѓе тука се трудат и премногу е постигнато за два дена. Дури мислам и дека нема човек кој не знае веќе. Кога се работи вака сложно, нема потреба од припреми со месеци.
Јас ќе издејствувам да оди и во Струга на 2 радија џинглот или макар само да се чита повикот.
Па не прашав за мене , луѓе прашуваат и се обратив тука за одговор....
 
Член од
18 февруари 2008
Мислења
47
Поени од реакции
0
preeska vo teretana site zborea za utre vo 18:00 za odenje jas + nadohnadov za podrska da imaat motiv da dojdat,a imashe edno 30 luge vnatre :)
 
Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Jas pak celo vreme mislev deka na drzavava i fali patriotizam a toa samo falelo nekoj da frli ckorce hehe. Bobi brate alal da ti e mi ja narani dusava :) te glasam za pretsedatel zimi majka :smir: Pozdrav na site i aman da ne se blamirame ko srbite da pokazime utre deka sme civiliziran i kluturen narod, koj znae mirno da go iskaze svoeto mislenje!! pozz
 

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Само за Боби: Послушајте патриоти грми тука вечерва... ќе се бунат комшиите... па нека се бунат,,,,

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ
 

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Пуштај ја Васка Илиева,нека трешти,пееше како да знаеше дека еден ден ќе ни затреба:

!!!!!!!!!!!EДНО ИМЕ ИМАМЕ,ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ,МАКЕДОНИЈО!!!!!!!!!!!!!!
 

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
АБЦ овде се слушаат сите песни за МАКЕДОНИЈА ги вежбаме за утре.

А ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ највеќе се слуша!!!!!!!

НАРОДЕ МАКЕДОНСКИ СО КАКВИ ИДЕИ СИ ТИ ДОСТА БЕШЕ РАЗБУДИ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Поздрав и од ДИМИТАР
 
Член од
18 февруари 2008
Мислења
47
Поени од реакции
0
Ja cel zivot sum po rap muziki ali tie pesni ne treba da gi ucam :) gi znam na pamet skoro site ;) ne smeat da ne se znaat toa e izvorna muzika sekoja drzava sto ja poseduva :)
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom