Во некоја друга прилика ќе ти објаснам околу тестовите и бош прашањата на интервјуата
А ти што би се распрашал за неа, ако не бројот на партнери? Што друго ќе ги прашаш ,,луѓето,,?
Верувам дека си повозрасен, ама ова размислување ми личи на тинејџер од 17 години, каде што сите со сите се знаат и секој со секого знае што правел. Неодамна, и јас имав 17, знам како изгледа - мојот дечко бил дечко и на уште 5 женски што ги познавам, или јас сум се смувала со уште 4ца што тој ги познава.
Ама сега, имам 20, и веќе никој толку не зборува јавно што правел, ни мажи ни жени. Како што реков, треба ептен некоја да средила работа со толку многу типци, што толку многу би ја знаеле - а и ти би ја знаел уште пред да бидеш со неа.
НО, секако, се зависи од твојата и возраста на девојката. На пример, да земеме дека ти имаш 25 години. Типката е твоја генерација. Во животот барем еднаш имала тинејџерска долга врска, каде што нели, се дефлорирала. Во таа врска, или еднаш го изварала типот, или после раскинувањето барем еднаш - два пати се плеснала со некој за one night fucking drunk stand. За првиот нема да ти крие, вторите двајца ќе ги заборави да ги спомне, а и тие тешко дека ќе прозборат. Зошто, маж што се фали, е маж без муда, а паметниот маж си ќути, за да бидне и по повеќе пати
. Остануваат уште двајца. Ете со двајцата нека имала по неколку месечна врска - мислам дека веќе се зборуваше околу молењето. Од 20-25 години, има таман имала време да биде уште во 2 врски.
Не треба да се распрашуваш - треба самиот да знаеш дека така функционира и дека е така нормално.
Како што кажав погоре, единствено е проблем кај мене од женски аспект, ако типот знам дека се плеснал со пола Скопје и знам дека не бира. Исто верувам дека треба да биде и кај мажите - кај некои е, кај некои не е.
Само внимавај - за овие 5 реков, тешко сите ќе ги дознаеш кои се и дали воопшто биле. Немој цел живот палец да цицаш............
Ти го кажувам ова - најдругарски.
Имам јас другарки, верувај, и многу постари од мене....... Не зборувам на памет
--- надополнето: Jul 18, 2011 11:53 AM ---
П.С. И заради ваквиот сексизам, постои очај на македонската љубовна сцена.................