Не прочитав се што сте изнапишале ама во очи ми паднаа шовинистичките генерализирања за женскиот род. Па не е ни чудо што после викате нема жени, не ги бива за ништо-па која будала би се согласила да биде со некој со такви ставови кој од старт ја гледа како суштество од понизок ред. Ако некој некогаш се изгорел од еден женски примерок не значи дека треба сите во ист кош да ги става. И мене ми се погоди последниот дечко да е лажго и да има карактеристики на машка спонзоруша и сега треба врз основа на тоа сите мажи да ги сметам за лажговци и спонзоруши?
Јес да жениве претежно сакаат мажествени мажи, ама мажественоста не нужно се искажува и покажува со доминација. Па и да станува збор за доминација, тоа не значи дека треба да се изгуби и културата, манирите и почитта спрема понежниот пол.
Мислам дека самата негативна генерализација и кај двата пола доведува до очај на македонската љубовна сцена. Машкото попило една корпа и одма се откажува од понатамошна потрага по девојка која му одговара или пак ако претходно се однесувал пристојно, по корпата ги третира жените ко крпа за под. А на женското му се погодило некој што и го скршил срцето, па по него сите останати се идиоти
. Се' додека се прават вакви групирања од типот сите се исти ќе владее и очај на тоа поле, освен за веќе самосвесни единки од двата пола.