Охрид

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Признај те услуга имате катастрофа намќорска , и не знаете вие со угостителство ама ич не знаете да работите , да бевте паметни пари ќе праевте во текот на цела година остај тоа за мочањето и тиња град шо е ама барем народот да беше саглм
од умрен топол гас бараш

A

Avenger99

Гостин
Признај те услуга имате катастрофа намќорска , и не знаете вие со угостителство ама ич не знаете да работите , да бевте паметни пари ќе праевте во текот на цела година остај тоа за мочањето и тиња град шо е ама барем народот да беше саглм
Признавам,катастрофа сме со угостителство,не знаеме да работиме,и не сме паметни,задоволен?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
ушче вакви продавате за наплажа :D еее и туристи барате хахаха

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Јас секоја година си купувам.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Овие ги чуваме само за Скопјани,за да се осеќет во Охрид исто ко дома за да не се жалет после :D
ама сме ве зезнале скопјани носат јадранки , нишчо ви пропадна бизнисо :D комонто можете сеа да си шлапкате со лајнаркиве по тиња енѕероно :LOL:

A

Avenger99

Гостин
ама сме ве зезнале скопјани носат јадранки , нишчо ви пропадна бизнисо :D комонто можете сеа да си шлапкате со лајнаркиве по тиња енѕероно :LOL:
Носат носат,посебно во Волково,Припор и Драчево..:DОвие се продавет ко алва најредовни муштерии се Скопјанишчана:)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Ама и охријџани се многу секси ко че се стегна во црна рамбофка и тесни хавајчина.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Носат носат,посебно во Волково,Припор и Драчево..:DОвие се продавет ко алва најредовни муштерии се Скопјанишчана:)
што се срамиш де сега што не признаеш дека тија ви се моден детаљ за на плажа ко идете , јас сум видел охриѓани еден куп со такви се шетаат поред обала ко модни икони сте :D

A

Avenger99

Гостин
Ама и охријџани се многу секси ко че се стегна во црна рамбофка и тесни хавајчина.
И Прилепчани пицнати,со црвени или плави пантоли и едни фенси наочари,мислиш по Милано се шеташ :D
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 22:37 ---
што се срамиш де сега што не признаеш дека тија ви се моден детаљ за на плажа ко идете , јас сум видел охриѓани еден куп со такви се шетаат поред обала ко модни икони сте :D
Јебига неаме сите пари ко вас да купвиме шалој и марами за околу врат за на лето,а жените со штикли и 3кг шминка на нив :D.Морат да се задоволиме со вакви работи ние,јебига:(

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
И Прилепчани пицнати,со црвени или плави пантоли и едни фенси наочари,мислиш по Милано се шеташ :D
и ко ќе се освестат ко ќе видат кај дошле у која пропаст одма патот поднозе правец дома :)

A

Avenger99

Гостин
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 22:37 ---

Јебига неаме сите пари ко вас да купвиме шалој и марами за околу врат за на лето,а жените со штикли и 3кг шминка на нив :D.Морат да се задоволиме со вакви работи ние,јебига:(
А да,да не го заборам и лап топот како моден детаљ,неам видено досеа Скопјанец на плажа да е седнат а да не работит на лап топ,ми идат да го зеам да го удам сосе лаптопот шо го носит од Скопје :D
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 22:38 ---
и ко ќе се освестат ко ќе видат кај дошле у која пропаст одма патот поднозе правец дома :)
Не не ова за во Прилеп ти кажвам,вакви во Прилеп шетет,во Охрид несмејт вака облечени да дојдат :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Е не мојт да ојт секој на шопинг во Штутгарт ко вас.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
екшн ти текнува ко ни пееше на маса илјадарка ко му залепи

Kajgana Shop

На врв Bottom