Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.590
- Поени од реакции
- 59.353
Има некои што го викаат Жилардињо.Единствено коментаторите на МТВ и Телма и @Џонтра Волта не научија дека е ЏилардиНо
На тие мора да им бил мајчин португалскиИма некои што го викаат Жилардињо.
башка тапа ми е Џилардино.
Ја цел живот мислев дека е бразилец доека не заигра за Италија во 2010 мислам.На тие мора да им бил мајчин португалски
Инаку до дека не научив како е точно, мислев дека е Бразилец
Зато шо тој шупакот од Рома е од брегот на слоновата коска, а овај е во италија. Чедомир во Италија ако оди Ќедомир ќе се вика?, значи ние во МКД цел живот сме грешеле? Имињата не се менват на ниеден јазик непишано и најглавно правило е кога учиш јазик. Секој глас т.е. буква различно се изговара во секоја држава.Ако Џилардињо е правилно тогаш зошто онај ѓупакот од Рома го нарекуваме Жервињо?..и тој по оваа логика треба да е Џервињо нели?..и во двата случаеви се користи нагласокот G латинично што значи ако едниот го нарекуваме Џилардињо тогаш и ѓупакот е Џервињо што во случајот не е
Жервињо е на француски мислам.Ако Џилардињо е правилно тогаш зошто онај ѓупакот од Рома го нарекуваме Жервињо?..и тој по оваа логика треба да е Џервињо нели?..и во двата случаеви се користи нагласокот G латинично што значи ако едниот го нарекуваме Џилардињо тогаш и ѓупакот е Џервињо што во случајот не е
Само да види Пеја пред Фросе, он е мирен може фино лепо да ни ги префрли мислењата у другата тема или тивко да ги избрише, Фрос е поригорозна одма може да не скине.Леле колку матер ќе ви ебат модераторите кога ќе дојдат
Не замарај ти, Морган прв почна, ја сум дозиран малце и не приметив кај трескам.Зa вaс сaмo blue ladybug!
Не се нaучивте бе...
Абе и јaс избрзaв пoстирaв. Нo кoгa се врaтив нa врв и гo прoчитaв нaслoвoт си гo избришaв мислењетo.Не замарај ти, Морган прв почна, ја сум дозиран малце и не приметив кај трескам.
А драгонот као пичка го избришал мислењето.... ЌЕ ТЕ ЕБАТ И ТЕБЕ НЕМА КАЈ ДА БЕГАШ!!!!!!!!!!!!!!!!Абе и јaс избрзaв пoстирaв. Нo кoгa се врaтив нa врв и гo прoчитaв нaслoвoт си гo избришaв мислењетo.
Имв чувствo декa сум вo "зaбoрaвени игрaчи"
Кoгa јa oтвaрaм темaвa сaкaм дa прoчитaм трaнсфер и дa пoделaм некoј лaјк, a не oфтoпици. Крaснa темa ви oтвoрив тaму...
Не дoзирaн... УПOКOЕН!