Официјални трансфери/позајмици

T

tino097

Гостин
Влатко_Русин напиша:
Потврда од страницата во која највеќе верувам во точноста на информациите. ............... Еуроспорт

Анри е нов член на Барселона
La Liga - Barcelona will complete the signing of Thierry Henry from Arsenal soon for 24 million euros, according to reputable Spanish press agency EFE.
When contacted by Eurosport.yahoo.co.uk, Barcelona were loath to confirm that Henry would join over the weekend or early next week.
"We cannot confirm this information at this time," they stated.
значи да не избрзваме со заклучоци, можда е постигнат некој договор помеѓу Арсенал и Барса, но додека не се согласи и Анри, нека муабетот остани во шпекулации :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Анри во Барса најофициално.Бравоооооооооо

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Kako i da e golem gubitok na arsenal a edna godina izgubi 2 zvezdi bravos!! prvo Cole sea Henry i sea koj e na red mislam deka Wenger veke ja prelea casata ........ so koj tim ke odi arsenal na tituli so adebayor koj znae da probasi prazna stativa ... kako i da e crni dni mu se pishat na arsenal

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Aнри потпиша 4 годишен договор со Барселона за 16 милиони фунти. Ајде можеме и без него. Напред Арсенал.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
illusioner напиша:
Kako i da e golem gubitok na arsenal a edna godina izgubi 2 zvezdi bravos!! prvo Cole sea Henry i sea koj e na red mislam deka Wenger veke ja prelea casata ........ so koj tim ke odi arsenal na tituli so adebayor koj znae da probasi prazna stativa ... kako i da e crni dni mu se pishat na arsenal
На ред е Францеск

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
illusioner напиша:
Добро бе друже ќе видиме што ќе се случи Венгер не е малоумен знае што прави а доста му беше и на Анри се виде последните 2 сезони дека веќе не е тоа што беше.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
TAKA E DRUZE go pisuvam ovaa cel den sum pijan i so dusha cekam da se padnat ARSENAL-BARCELONA veke go predosekam kakov football bi bil toa toa ke e isto ke ARSENAL-JUVENTUS pekolna atmosvera na Emiraty publikata go skandira imeto na Persie se slusha po nekoj navivc kako go pcue henry!!!! lolz :P

samo

mislam deka za malku pari go kupia henry da bese milan ke daeshe poveke pari :P

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
illusioner напиша:
mislam deka za malku pari go kupia henry da bese milan ke daeshe poveke pari :P
ne mozea da go prodaat za poveke pari ednostavno se gledase po negovata igra deka ne mu se igra vo Arsenal i deka saka da si odi a i plus ostare deckoto . I ja mislam dobra odluka bese so go prodadoa Henry sea Arsenal ke igra kade kade podobro.

A mene ako me prasuvas od Arsenal treba da si odi ili Hleb ili Rosicki.Ja ic ne sum zadovolen od niv.

Na arsenal ednostavno im treba samo lider u sredina a toa go nemaat. Fabregas e premlad daj boze da kupat nekoj iskusen.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
da da vo pravo si nitu anri koga bese nemase lidersko custvo ko viera mislam viera bese covek so stil so liderstvo vo nego prosto kazano roden kapiten na timot .......... loso bese toa so pires prerano si otide on imase lidersko vo nego znaes da motivira toure mislam deka definitivno treba da bide kapiten sea na timot a napagac i ne e potreben sea za sea poso imame navistina telentirani napagaci potrebno e sea da se sredat rabotite vo bordot Dali ke se prodava dali ne i ............. sepak ostanuva da se vidi na nas ostanuva na pogoduvame so ke bide a so ne

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Henry da bese mnogu potreben u Arsenal nemase da bide prodaden...Gilberto ke bidne kapiten...Henry ke go zameni Van Persi...Treba ushte eden napagac bi sakal da dojde Owen ili Pandev :)

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
Cocacola напиша:
Henry da bese mnogu potreben u Arsenal nemase da bide prodaden...Gilberto ke bidne kapiten...Henry ke go zameni Van Persi...Treba ushte eden napagac bi sakal da dojde Owen ili Pandev :)
dali arsenal go posakuva pandev,vo svoite redovi!

Kajgana Shop

На врв Bottom