Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12

:pos2:

btw кај мене ги имаше само овој бесплатниот тренинг и овој за 1 голд.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
И кај мене ги имаше тој бесплатниот и тој од еден голд а имам 9,4 стрејт.Многу е глупо вака.

П

Паган-др

Гостин
Јас имам +12 стр, и ми ги дава само двата пакети. Така да не е само за тие +13 стр. :)

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Сериозно размислувам да купам компанија за q1 weapons.Има некој што продава ? Ирон треба да купувам ? Како оди тоа ? Благодарам за вниманието.:smir:

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Романија и објавува војна на Турција !

Еве го предлогот кој ќе биде изгласан од Романскиот конгрес: http://www.erepublik.com/en/Romania/law/20723 - значи од утре почнува, Недела 13.12.20009, па најверојатно нема да запрат и ќе следат уште битки...

Остајте ги Бугарите, сега треба да се потрудиме да им помогнеме на Турците колку што можеме повеќе со купување на поквалитетни оружја кога одиме во борби, не само ние од фалангата (кои секако ќе добиеме наредби таму да се бориме), туку и сите Македонци.

А

Ајсшутер

Гостин
Бесплатно оружје кој не може да си дозволи! Нека се јави по ин-гејм порака!

Уште ова за денеска :)

Q5 храна - 0.10 злато
Q5 куќа - 35 злато
Грците да го гледаат твоето знаме - Бесценето :pos:

\

Да лупнам слика со Македонија + Егејска ? :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
:pos:

Колку златници потроши на wellness packs? :icon_bigg

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Откако ќе кликнеш на Work, прво ќе ти покаже колку си сработил, после ако кликнеш на Back, ќе ти покаже колку дена имаш сработено и колку дена треба да работиш за да дојдеш до Hard Worker medal.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Јас како што разбрав од тој весникот на админот дека ќе има пробен период од една недела во кој граѓаните ќе имаат достапност до различни пакети по различна цена...значи небитно од силата...има некој со над 13-14 па ги имаат сите пакети а некои со <10 па ги немаат...

јас ги имам трите и тоа...
стандард- без пари :smir: =0.04 стр
Аце Македонски- 0.5 голд = +50%
Цезар - 1 голд = +100%
Наполеон - 1.8голд = +200%

(Мое мислење требало обратно да оди со цените и процентите односно Аце наш да дава највеќе:vozbud:)

Јас вчера тренирав со Наполеон и место стандардни 0.04 стр ми даде 0.12 стр за што би ми требале 3 дена тренинг :pipi:

А

Ајсшутер

Гостин
Јас како што разбрав од тој весникот на админот дека ќе има пробен период од една недела во кој граѓаните ќе имаат достапност до различни пакети по различна цена...значи небитно од силата...има некој со над 13-14 па ги имаат сите пакети а некои со <10 па ги немаат...

јас ги имам трите и тоа...
стандард- без пари :smir: =0.04 стр
Аце Македонски- 0.5 голд = +50%
Цезар - 1 голд = +100%
Наполеон - 1.8голд = +200%

(Мое мислење требало обратно да оди со цените и процентите односно Аце наш да дава највеќе:vozbud:)

Јас вчера тренирав со Наполеон и место стандардни 0.04 стр ми даде 0.12 стр за што би ми требале 3 дена тренинг :pipi:

Ако си Field Marshal ќе ги имаш пакетите само основниот и Ceasar, инаку логично се направени пакетите Аце е меѓу најслабите зошто така одат, во времето на Александар со што се бореле сигурно не со пушки како кај Наполеон, и да кај нас Field Marshals пакетот Цезар чини 1 злато кај останатите 2 мислам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom