Општи дискусии за ТВ серии

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Мајкл Џ. Фокс се појави ли? Мерак ми беше човеков да го видам.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
тоа е некое афтер парти, на наградите не се појави...
и страната кај шо ти е сликата, не дава да ја ставаш вака :D

луи собра 2-3 награди (y)
Не гледав, мислев презентирала нешто.

И ме нервира кога сликите ги снемува од форумот, особено ваквите слики.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Шкорпион гледај ја анимираната серија за Spawn. Многу е добра, на моменти и мислам подобра од стрипот. Башка и од HBO e.

Знаеш дека еден другар ми кажа дека имало, јас мислев да не помешал нешто, не ни проверив. Фала многу! Дефинитивно нова аниме серија со која ќе се опседнам периодов! :D

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Пошто е затворена темата за GoT ево овде

Во Дубровник започна снимањето на новата сезона на „Game of Thrones“

Третата сезона на светски популарната серија „Game of Thrones“, започна да се снима во Дубровник, известуваат повеќе балкански медиуми, а таквата информација ја потврди и Туристичката заедница на градот.
Екипата на серијата во Дубровник ќе снима од 25 септември до 7 октомври.
Додека добар дел од сцените кои ќе опфаќаат ентериер ќе се снимаат во Ирска, сите останати снимки кои претставуваат екстериер во кој е прикажано кралството ќе бидат снимени во Дубровник.
Освен Ирска и Дубровник, екипата ќе снима и во Мароко заради сцените со Даенерис, како и во Исланд за да се прикажат дејствијата кои ќе се случуваат преку Ѕидот.
Ова ќе биде особено тешка и напорна задача за екипата на серијата, бидејќи освен што ќе мора да снимаат на неколку различни локации, ќе мора да ги подготват епизодите за премиерно прикажување до крајот на март. Имено, првата епизода од третата сезона е закажана за премиера на HBO за 31 март.

Превземено од овде.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Кога сме кај Game of Thrones... Го глеав овој Џофри во првиот дел од Бетмен, глуми некое исплашено детенце, како глушец е :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ја ѕирнал ли некој онаа нована серија Vegas, има солидни коментари но чекам да се понасоберат епизоди.. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Кога сме кај Game of Thrones... Го глеав овој Џофри во првиот дел од Бетмен, глуми некое исплашено детенце, како глушец е :pos:

Пред некој ден го гледав и јас, не си свесен колку сакав да му го ркнат ножот во некоја сцена!

Kajgana Shop

На врв Bottom