Абе не вредат ни 30+ страни за sfu, па ене ги има.Не вреди олкав муабет за серија со суперхерои. Небитни се ко кош за лице кое во војна ги загубило двете раце.![]()
Абе не вредат ни 30+ страни за sfu, па ене ги има.Не вреди олкав муабет за серија со суперхерои. Небитни се ко кош за лице кое во војна ги загубило двете раце.![]()
Не вреди олкав муабет за серија со суперхерои. Небитни се ко кош за лице кое во војна ги загубило двете раце.![]()
Kaj ja ima serijava za download,vo dobar kvalitet??i postoi li prevod??Еве нешто што почнав денес и ме фасцинираше http://www.imdb.com/title/tt4445154/
KickasstorrentsKaj ja ima serijava za download,vo dobar kvalitet??i postoi li prevod??
Blagodaram,
И Марвел забушаваат, што е она, само Тенант им ја држи серијана за JJОчајни се за жал ДЦ во споредба со Марвел и какви серии/филмови вадат. Многу лош избор на актери, ТВ и све пропратно. Животната сторија на ДЦ, имаат потенцијал што никад нема да го реализиаат, не дека имаат тапа херои.
Марвел.![]()
Абе нормално тоа, многу серии излегоа од Марвел за илјада херои ама пак држат пристојно ниво за разлика од Готам, Ероу и слични од ДЦ.И Марвел забушаваат, што е она, само Тенант им ја држи серијана за JJ
Треба да почнам дд да глеамАбе нормално тоа, многу серии излегоа од Марвел за илјада херои ама пак држат пристојно ниво за разлика од Готам, Ероу и слични од ДЦ.
А ЈЈ е слаба сега за сега серија, во споредба со ДД е цела класа подолу.