Жените се добри, серијата не башДечки како е Halt and catch fire ? Гледам таа убавата цуца од that awkward moment е таму, една причина да се симнува. Ја бива ли?
Мене ми предрага серијата, не знам ептен се навлеков и ќе ми беше криво да не ја обновеа, а ептен слаби рејтинзи имаше. Ќе се навлечеш, квалитетна е, ми се допаѓа целата таа атмосфера во 70-те која и не ја гледаме баш често во сериите, а посебно па кога е технологијата во прашање и почетокот на ерата на компјутеритеДечки како е Halt and catch fire ? Гледам таа убавата цуца од that awkward moment е таму, една причина да се симнува. Ја бива ли?
Ја симнав и изгледав 2еп , сега за сега е доста интересна ,па ќе видам до крајот.Мене ми предрага серијата, не знам ептен се навлеков и ќе ми беше криво да не ја обновеа, а ептен слаби рејтинзи имаше. Ќе се навлечеш, квалитетна е, ми се допаѓа целата таа атмосфера во 70-те која и не ја гледаме баш често во сериите, а посебно па кога е технологијата во прашање и почетокот на ерата на компјутеритеимаш од мене green light
Леле, од ко на еписоде календар ограничија број на серии не ни знам кога излегуваат нови епизоди. Фала на инфо, иначе и од мене препорака за Wrong Mans. Одлична кратка серијаЈа симнав и изгледав 2еп , сега за сега е доста интересна ,па ќе видам до крајот.
Иначе едно инфо кој ја гледал The Wrong Mans ,исочија две епизоди од втора сезона , па кој гледал нека симиња ,а кој не гледал топла препорака![]()
Мене серијата ми е супер. Зошто не ти се свиѓаше?Жените се добри, серијата не баш
Не се ни сеќавам зошто ја прекинав, некако не гледав каде води приказната. Да не прочитав на форумот за неа немаше ни да ми текне дека ја прекинавМене серијата ми е супер. Зошто не ти се свиѓаше?
Сосема друг жанр, али ако го поштуваш човеков, симни си ја Фрејзер ако ја немаш гледано.Келси Грамар - каква глума човече![]()