Општи дискусии за ТВ серии

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Периодов ги репризирам X-Files i случајно наидов на клипов.

И меѓу другите celebrities, се појавуваат Aaron Paul (s05e09), Bryan Cranston(s06e02) и Dean Norris(s02e22).

Убаво вели видеото: "Now you have an excuse to rewatch the X-Files." (y)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Дечки како е Halt and catch fire ? Гледам таа убавата цуца од that awkward moment е таму, една причина да се симнува. Ја бива ли?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Дечки како е Halt and catch fire ? Гледам таа убавата цуца од that awkward moment е таму, една причина да се симнува. Ја бива ли?
Мене ми предрага серијата, не знам ептен се навлеков и ќе ми беше криво да не ја обновеа, а ептен слаби рејтинзи имаше. Ќе се навлечеш, квалитетна е, ми се допаѓа целата таа атмосфера во 70-те која и не ја гледаме баш често во сериите, а посебно па кога е технологијата во прашање и почетокот на ерата на компјутерите :) имаш од мене green light

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мене ми предрага серијата, не знам ептен се навлеков и ќе ми беше криво да не ја обновеа, а ептен слаби рејтинзи имаше. Ќе се навлечеш, квалитетна е, ми се допаѓа целата таа атмосфера во 70-те која и не ја гледаме баш често во сериите, а посебно па кога е технологијата во прашање и почетокот на ерата на компјутерите :) имаш од мене green light
Ја симнав и изгледав 2еп , сега за сега е доста интересна ,па ќе видам до крајот.

Иначе едно инфо кој ја гледал The Wrong Mans ,исочија две епизоди од втора сезона , па кој гледал нека симиња ,а кој не гледал топла препорака (y)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ја симнав и изгледав 2еп , сега за сега е доста интересна ,па ќе видам до крајот.

Иначе едно инфо кој ја гледал The Wrong Mans ,исочија две епизоди од втора сезона , па кој гледал нека симиња ,а кој не гледал топла препорака (y)
Леле, од ко на еписоде календар ограничија број на серии не ни знам кога излегуваат нови епизоди. Фала на инфо, иначе и од мене препорака за Wrong Mans. Одлична кратка серија :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Мене серијата ми е супер. Зошто не ти се свиѓаше?
Не се ни сеќавам зошто ја прекинав, некако не гледав каде води приказната. Да не прочитав на форумот за неа немаше ни да ми текне дека ја прекинав

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ја гледам пак True Detective и стварно е ремек дело, ептен ми е криво што според мене многу лошо ја завршија приказната со убиствата во финалето. После Доктор Хаус, Растин Кол ми е веројатно омилен лик од тв сериите какви само епски реплики и говори имаше

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ај пак да ја надрвам со една мини серија. АКо не сакате да ја гледате, само епизодава барем. Има толку силен, искрен импакт, како ретко која серија. Особено при крајот една сцена со пчела..........ме груткоса една сцена со пчела.
Вистинско ремек дело, од музика, до дијалог, до поента за животов.

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Дечки, Legend of the Seeker ја гледал некој, знам дека е прекината серијава, ама има ли некаков крај? (само ве молам без спојлери) :D

Kajgana Shop

На врв Bottom