Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Добро возење имаше денеска.Околу 22 километри.Преку Овчка Река до Долни Дисан.Меѓутоа по грешка завршивме во друго село на 5 километри од Дисан.Оригиналната рута беше со должина од 16 километри но се продолжи за 6 километри (селото каде што пристигнавме прво е 1км подалеку).Солидно траќање му удрив на велоспедот но за среќа не покажа знаци на слабост.

L

.Lost Angel.

Гостин
Добро возење имаше денеска.Околу 22 километри.Преку Овчка Река до Долни Дисан.Меѓутоа по грешка завршивме во друго село на 5 километри од Дисан.Оригиналната рута беше со должина од 16 километри но се продолжи за 6 километри (селото каде што пристигнавме прво е 1км подалеку).Солидно траќање му удрив на велоспедот но за среќа не покажа знаци на слабост.
KAde e ova?

L

.Lost Angel.

Гостин
Ај кје ве молам да ми одговорите дали можам да пренесам точак во Воз или во Меѓуградски Автобус :D и колку пари е дали некој знае.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ај кје ве молам да ми одговорите дали можам да пренесам точак во Воз или во Меѓуградски Автобус :D и колку пари е дали некој знае.
А ја да те замолам да не пишуваш со дречлива боја зошто очи ми истекеоа. Иначе можеш со воз а за цена незнам.

Член од
10 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
На која релација сакаш да го пренесеш со воз?

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
со воз можеш, не се наплаќа ништо дополнително

L

.Lost Angel.

Гостин
(y) Фала стварно, гледам пред некое време имаше носеа точак, а имаше и нешто ценовник ама немаше нешто за точак. фала сепак :)

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Грешка. За пренос на велосипед со воз се наплаќа. Официјалната цена е околу 130 денари во правец без оглед на релацијата. Е сега, доколку претходно убаво се наредени велосипедите и доколку извршите ‘‘квалитетна‘‘ конверзација со кондуктерот, верувајте дека нема да платите ни денар. Едноставно и они се луѓе и сакаат да слушнат убава приказна за промена од се она пто се случува во МЖ. Е сега на вас останува да останете луѓе и да го почастите барем едно пиво

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Имам Пежо велосипед стар околу 25 години, ако не и повеќе. Антиквитет ама ептен мераклиски сочуван. Се оригинал делови. За градско возење нема проблем, си ја врши работата. Јес да е женски, ама ми е галје.:icon_lol:

Ист ваков, само без корпата напред.

Член од
20 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
Некој да ми препорача продавница за велосипеди со добар квалитет али и нормална цена ? :)

Член од
10 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
Некој да ми препорача продавница за велосипеди со добар квалитет али и нормална цена ? :)
Кажи прво до која нормална цена сакаш велосипед па ќе ти препорачаме соодветна продавница...:)

Член од
10 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
Да речеме до 15 илјади :)
Еве ти добра понуда за 15-тина илјади само точаков не е за offroad...http://bikestop.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=631:-1&catid=128:demo&Itemid=191............И на Полар сигурно ќе добиеш 10 % попуст...http://bikemarket.mk/index.php?Itemid=54&option=com_kh&view=item&category_id=29&item_id=319........Али сепак разгледај во Бајк Маркет, Бајк Стоп, Про-Спорт и дечките најдобро ќе ти понудат соодветно за таа сума...

Kajgana Shop

На врв Bottom