Не бе овие моите се обични дискови.
Од фичо ги извадив и гледам добри биле.Не се расипаа како механичките за една недела т.е не треба да се одржаваат после една недела
Туку за ова страницава тебе ти делува сериозна.Всушност не е ни страна туку блог.А блог како што знаеме може да направи секоја будала.Туку навистина ми е чудно.Доколку рамките на Pinarello им се прават на друго место а не во Италија,не ми е јасно што прават 500 вработени во фабриката.Пумпаат гуми ли?
Луѓе не водите инает.Ако немате пари да си купите тоа не значи дека треба светот да ви се смее.Соберете си како што јас собирам и купете си.
Да бе да,инает сум.Затоа и сум купил велосипед со XTR делови.Бидејќи сакам да го имам најдоброто и бидејќи знам дека сигурно ќе го добијам најдоброто.Значи не ми е јасно стварно како може да има прости вакви како мене кои купуваат скапи делови кога и евтините alivio делови и mongose рамки се подобри.Дури тие издржувале и по подолго време.Не ми е јасно само од кога yugo-то е подобро од BMW.
Гледам дека си пишал и се правиш паметен.Ако немаат врска деловите т.е работата е само до тежината.А гледам си пишал дека возиш до Водно.Еве јас ти давам предлог да одиме до средно водно или до крстот.Кој губи го дава точакот.Прифаќаш ли.И да прифатиш што просто не ми се верува стави слика од точакот твој.Да видиме за што се работи.Мојот услов е да ти вреди барем 150 евра.Не за друго,да не одам за џабе до горе.Значи ете ти предлог.Бирај кој ден сакаш и ќе викнеме неколку луѓе од форумов за да бидат сведоци.Како што кажав кој губи тој го дава точакот.Ако изгубам веднаш ти го давам мојот велосипед кој е меѓу најскапите мтб во македонија и плус ќе признаам дека за се си во право.Епа мајсторе на потег си.Ако имаш после тоа резерва точак за возење доаѓај
.