Општи вело муабети, прашања, совети

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
BB5 не се бaш дoбри. Сoлидни мехaнички се сaмo ББ7. Зa хидрaулични немa прoмaш кaј Авид. Вo никoј случaј не земaј Тектрo, или некoи co "Mineral Oil".

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ги зедов како пример и дефинитвно за цената која ја плаќаш за ББ5 (доколку си ограничен на некој буџет) се солидни и се далеку подобри и апсолутно неспоредливи со Тектро, Промакс или Хајес. Додека ББ7-ца се апсолутен фаворит, се разбира пософитицирана кочница но и релативно поскапа од ББ5-ка, пак за овије другиве споменати е измислена.

Член од
19 март 2013
Мислења
333
Поени од реакции
185
Каде да најдам внатрешна гума 27.5 со шредер вентил?

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.458
Поени од реакции
2.013
Каде да најдам внатрешна гума 27.5 со шредер вентил?
Мазна, комбинирана, со крампони, со многу крампони, за асфалт, за offroad, жичана, foldable или tubeless?

Член од
19 март 2013
Мислења
333
Поени од реакции
185
Мазна, комбинирана, со крампони, со многу крампони, за асфалт, за offroad, жичана, foldable или tubeless?
Пријателе за внатрешна гума прашувам. Какви крампони, какви ...

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Дали некој знае трик за отстранување на мали гребнатинки на рамот? Значи без шмирглање или стругање затоа што се ситни. Како да ги отстранам?

Гуглав малку и прочитав дека лесно се отстранувале со ацетон? Го пробал ли некој овој метод? Има ли ефект?

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Некој да ми каже колку да му барам на точаков, зш не се разбирам мн за точаци, донсен е од CH и ми стои така веке 3-4 месеци

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Некој да ми каже колку да му барам на точаков, зш не се разбирам мн за точаци, донсен е од CH и ми стои така веке 3-4 месеци, и е во мн добра состојба.

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
До 6 ма старо што може да се понуди ? онака солиден да е за рекреација пласнински

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
До 6 ма старо што може да се понуди ? онака солиден да е за рекреација пласнински
Буквално ништо, освен кинески или супербренд, стар 15 години. Подобро присобери уште некој денар.

Kajgana Shop

На врв Bottom