Ретко на кој му е за трки,но сепак треба одреден квалитет.Би препорачал да одиш еден степен погоре,доколку можеш да си дозволиш.Ако не ти е за брзање најубаво е да причекаш малку бидејќи лошо време е сега за купување.(мислам од аспект на цена).За 2-3 недели цената ќе им падне сигурно,па така ако во меѓувреме можеш да си дозволиш некои 50-100 евра повеќе сигурно ќе начекаш добро парче на попуст.Така да мое мислење не се залетувај.
Cube погоре е модел најслаб кај марката,со низок квалитет на делови кои при поголем напор и возење угорници ќе се изедат доста брзо,па парите дали денес или во иднина секако ќе треба да ги даваш.
Како и да е изборот е добар,а цената сосема реална т.е цената му е тука некаде.[DOUBLEPOST=1408828609][/DOUBLEPOST]
Се мислам,дека го имам постирано поодамна,али можда и грешам.Ме нервира сега да си ги читам старите мислења.Веројатно ќе си најдам самиот некоја мана
Не е нешто врвно па да сум се фалел,напротив купен е половен и станува збор за Giant Тalon. Ако тебе зоцц тоа ти изгледа фалба
тогаш очигледно имаш некој друг проблем.
Ќе пребарам во мислењата и сигурно ќе го најдам мислењето каде што имам
пишано.Мислам дека дури и импресии имам пишано,бидејќи тоа обично секогаш го правам.
За докажување и покажување на член кој е тука од вчера т.е членот ОГИ
ич немам ни намера.Ќе испаднам поглуп од него.Нека прочита малку човекот по интернетов.Или пак можеби ги штеди килобајтите.
За зоцц морам да кажам дека сум разочаран и тотално го сменив мислењето за тебе.Ти бидејќи редовно ја пратиш оваа тема,ти си тој првиот кој треба да се сеќаваш одма после мене кога го имам постирано велосипедот,а не да тресеш зелени.
Дали не се сеќаваш или пак се правиш наудрен тоа само ти си знаеш.
За тоа каков точак имаш и возиш,по коментарот погоре кој го пиша да ти кажам ич не ме ни засега.
И по последниве мислења твои кои незнам дали повеќе беа од инает или од незнаење или пак можда си засегнат од некое мое мислење каде критикувам продавници од кои можеби дел си и ти.нема воопшто да ме натера ѓаволот да ти објаснувам.
АКо си реално сопственик или пак вработен во некоја од нашите продавници биди си реален и искажи се.Сигурно повеќе ќе имате корист од членови отколку вака да се криете и да форсирате одредена продавница
Веќе претпоставувам и за која продавница се работи,односно кој стои зад името зоцц,али сепак тоа е надвор од форумските правила,па ќе оставам на него т.е на нив дали ќе си се изјаснат или пак ќе се кријат и понатаму.
Напаѓањата на зоцц почнаа пред неколку мои постови кога дадов мали критики за една продавница и неколку вработени,а членот зоцц веројатно тоа малку и го заболе,па почна да се нафрлува со ова и она.