Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Ми е жал да ја сменам гумата, точакот ми е 1 месец и срце ме боли. А за лепење на другар дедо му ке ми ја залепи...
Залепи си ја, остај што зборат ќе дишела не фрлај џабе пари за нова гума.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
68
Поени од реакции
11
Каде можам да најдам кинески брзинометри за точак по ниска цена?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Денешната тура со boss.1 Има и клипче од едно од спуштањата ама тоа наскоро..

http://www.endomondo.com/workouts/vR_50JYJdQU
http://www.endomondo.com/workouts/vAF_iTIiKrk

Има две мапи пошто ендомондо паднал некаде по пат.
А не викате педерчиња едни :D
--- надополнето: 20 јули 2012 во 23:21 ---
Каде можам да најдам кинески брзинометри за точак по ниска цена?
Колку ти е тоа ниска цена? Ако бараш некој Шит ке идеш на пазар. Ако сакаш точна километража ја имам Catye Velo 8 околу 1000 ден ама презадоволен сум ептен прецизна, трае батерија, а и на неколку пати се има наквасено ептен ништо не и беше се на се задоволен сум. А со тие пазарските повеќе мука ке имаш него што ке ти користат.

Член од
18 јули 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
По варот, се познава кога ке го подчукнеш со прст по звук се познава, а навејќе по тежината доста е полесен од челичните.
Ова ти е подобра опција http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=230176 за тие пари
Малку вон буџет ми е тој и се мислам за овој - http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=480178

Бај д веј, фала за советите. До крајов на другава недела треба да земам нешто па ќе се пофалам.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
68
Поени од реакции
11
А не викате педерчиња едни :D
--- надополнето: 20 јули 2012 во 23:21 ---

Колку ти е тоа ниска цена? Ако бараш некој Шит ке идеш на пазар. Ако сакаш точна километража ја имам Catye Velo 8 околу 1000 ден ама презадоволен сум ептен прецизна, трае батерија, а и на неколку пати се има наквасено ептен ништо не и беше се на се задоволен сум. А со тие пазарските повеќе мука ке имаш него што ке ти користат.
Па некој до 300 денари, кој што ке врши работа

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Прво мн мал рам едино ако не си низок многу. Второ никакви делови а и цената мислам дека е претерана не вреди ништо на точаков.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 15:41 ---
Good luck with that

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
1.80cm :P...Neznam be do 100 eura mi se davaat Pred nekoja den so drugar sto se razbira malku od ova gi razgleduvavme kineskine "igracki" i svativme ako ne sakam da poginam na prva krivina najdobro bi bilo da zemam nekoj poloven tocak.
Neznam kaj da baram Kaj toj avtokomanda li so bagerite u dvor :P

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
1.80cm :P...Neznam be do 100 eura mi se davaat Pred nekoja den so drugar sto se razbira malku od ova gi razgleduvavme kineskine "igracki" i svativme ako ne sakam da poginam na prva krivina najdobro bi bilo da zemam nekoj poloven tocak.
Neznam kaj da baram Kaj toj avtokomanda li so bagerite u dvor :P
Тешко дека ке најдеш и на старо за 100 ЕУР некој подобар од кинеските, евентуално некој "библија" стар, што исто не ти се исплати зошто се од делови ке треба да менуваш. Тој горе што си го истакнал Capricorn не го бива, како што ти пиша и Boki. Јас мислам да причекаш ако не, присобери барем уште 100 ЕУР плус и сигурно ке улета нешто солидно на старо. :)
--- надополнето: 21 јули 2012 во 16:08 ---
Нема да најдеш за 300 денари брзиномер кој ке си ја врши работата точно, најефтините во вистинска смисла на зборот брзиномери ти се околу 700-800 денари и мислам дека не е страшно висока цената за да купиш кинеска и да ти дава грешни информации. :)

Член од
7 март 2007
Мислења
197
Поени од реакции
12
Здраво, дали некој има информација дали може да се набави солиден сочуван city/road точак од подобрите брендови во висина на износ до 200 евра?
Истотака ако има некој нешто да понуди, пишете : )

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Да не се сопнува некој дома од диск 160мм и да сака да го продаде?

Член од
18 јули 2012
Мислења
6
Поени од реакции
13
Aj ve molam, koj znae neka mi odgovori na moevo prashanje............kade mozzam da kupam dobar tochak ama eftin do 5 000 najmnogu?
Vi blagodaram :)

Kajgana Shop

На врв Bottom