Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
368
Поени од реакции
249

Со дуо добиваш:

• супербрз и неограничен интернет;
  • неограничени разговори во Онтел и 300 минути гратис кон другите фиксни мрежи.
  • заштеда на сите видови разговори (на фиксен, кон мобилни и во странство) до 70 %;
  • бесплатно задржување на постојниот фиксен број.
  • без претплата во Телеком

pff na makedonski im plakam mesecno od 1700 do 2200 denari za telefon 07* mi e isklucen a i ne zboram mnogu ama so tie davackite jadat e sea WADSL korisnik sum od pocetok i sum prezadovolen do sea imase po nekoi zaebancii ama ni t-home ne davat 100% mesecno ok ovaa ponuda za 1400 denari izgleda prekrasno ama dali e toa tocno i kolku e FUP(fair use policy) poso gi gledam deka uste ne im se pusta srce da mozeme nie korisnicite da uzivame vo netot dali nekoj se ima izgoreno so vaa gorenavedena ponuda i neka kaze kolku smetka mu stignalo ako ima pa da vidam(e) dali se isplaka takvo nesto ako odime na t-home neograniceno +telefon+pretplata = 2500 do 3000+ denari mesecno za neograniceno uzivanje a on.net za 1400 ti nudi 3 vo 1 za 1400 denari

ajde koj ima info neka kaze ako ima fup ondah dial up za 160 dena :pos2:
edit :

ah sea gleam ne bile 1500 bile 1800 da gi ccc

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Проблем (брзина на solo10 onnet)

Ова е брзината што ја измерив а исто и приметив при симнување дека ова не е брзина од 4MBb како што би требало да биде.
Ако знае некој што е проблемот нека пише

А слушнав нешто дека можеби и модемот има врска со тоа
Ова е мојот модем што ми го дадоа кога ставив интернет

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Има тема за солото на он нет немора за секој проблем да се отвара нова тема

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Има тема за солото на он нет немора за секој проблем да се отвара нова тема
Е ај нека стои тука ама несакав да мешам проблем пошо темава е нови услуги кои ги нуди он нет

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Абе луѓе ( што имате соло 10 ) ви пуштија 4 мб брзина???? мене уште не а ги имам 10-те гигабајти...

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Абе луѓе ( што имате соло 10 ) ви пуштија 4 мб брзина???? мене уште не а ги имам 10-те гигабајти...
Епа тоа и јас прашувам што е проблемот за solo 10 ги имам тие 10-те GB ама ја немам таа брзина што треба да биде 4Mb :(

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Мт нет на тие што беа со 2 гига лимит им дадоја 4 мегабита нет со 10 гига лимит

Од он нет нешто појачање ќе има ?

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
treba da prijavis koga ke ja plakas smetkata i togas ke ti pustat.
Е фала ќе пробам и тоа пошо потпишав нов договор и имам сеа 10 гига ама ја неам таа брзина од 4Mb
Па сметката во пошта ја плаќам таму ли да пријавам?

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Мт нет на тие што беа со 2 гига лимит им дадоја 4 мегабита нет со 10 гига лимит

Од он нет нешто појачање ќе има ?
Појачување има 10GB/4Mb ама мора да се потпише нов договор

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Е фала ќе пробам и тоа пошо потпишав нов договор и имам сеа 10 гига ама ја неам таа брзина од 4Mb
Па сметката во пошта ја плаќам таму ли да пријавам?
Мисли малце како ке ти помогне поштата жити се.Ке земеш сметката лепо и во првиот салон на Он Нет кај што ти е најблиску и ке ја платиш сметката и ке си ги средиш сите работи кој мислиш дека не ти одговараат.Жалејќи се по форуми не помага ништо.Оди таму викај карај се не оставај да прават будала од тебе.Веруј ми помага :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Мисли малце како ке ти помогне поштата жити се.Ке земеш сметката лепо и во првиот салон на Он Нет кај што ти е најблиску и ке ја платиш сметката и ке си ги средиш сите работи кој мислиш дека не ти одговараат.Жалејќи се по форуми не помага ништо.Оди таму викај карај се не оставај да прават будала од тебе.Веруј ми помага :)
Сметката да ја платам во Он Нет и да се жалам таму или па да ја платам во пошта и со таа сметка да отидам во Он Нет?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom