С
Спенсер
Гостин
Ма сите се за никаде. Нема салам провајдер во Македонија.
тотално си у право,
Ма сите се за никаде. Нема салам провајдер во Македонија.
Е ај нека стои тука ама несакав да мешам проблем пошо темава е нови услуги кои ги нуди он нетИма тема за солото на он нет немора за секој проблем да се отвара нова тема
Епа тоа и јас прашувам што е проблемот за solo 10 ги имам тие 10-те GB ама ја немам таа брзина што треба да биде 4MbАбе луѓе ( што имате соло 10 ) ви пуштија 4 мб брзина???? мене уште не а ги имам 10-те гигабајти...
treba da prijavis koga ke ja plakas smetkata i togas ke ti pustat.Епа тоа и јас прашувам што е проблемот за solo 10 ги имам тие 10-те GB ама ја немам таа брзина што треба да биде 4Mb
Е фала ќе пробам и тоа пошо потпишав нов договор и имам сеа 10 гига ама ја неам таа брзина од 4Mbtreba da prijavis koga ke ja plakas smetkata i togas ke ti pustat.
Појачување има 10GB/4Mb ама мора да се потпише нов договорМт нет на тие што беа со 2 гига лимит им дадоја 4 мегабита нет со 10 гига лимит
Од он нет нешто појачање ќе има ?
Мисли малце како ке ти помогне поштата жити се.Ке земеш сметката лепо и во првиот салон на Он Нет кај што ти е најблиску и ке ја платиш сметката и ке си ги средиш сите работи кој мислиш дека не ти одговараат.Жалејќи се по форуми не помага ништо.Оди таму викај карај се не оставај да прават будала од тебе.Веруј ми помагаЕ фала ќе пробам и тоа пошо потпишав нов договор и имам сеа 10 гига ама ја неам таа брзина од 4Mb
Па сметката во пошта ја плаќам таму ли да пријавам?
А цената ?Појачување има 10GB/4Mb ама мора да се потпише нов договор
Сметката да ја платам во Он Нет и да се жалам таму или па да ја платам во пошта и со таа сметка да отидам во Он Нет?Мисли малце како ке ти помогне поштата жити се.Ке земеш сметката лепо и во првиот салон на Он Нет кај што ти е најблиску и ке ја платиш сметката и ке си ги средиш сите работи кој мислиш дека не ти одговараат.Жалејќи се по форуми не помага ништо.Оди таму викај карај се не оставај да прават будала од тебе.Веруј ми помага