- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 1.050
Ej noti bravo ..... super izbor ... vecer kje roknam i jas 3 trakic od mene za leka nokj ))) Alal vera ej !!!
Заразна е песнава браво си ја погодил, исто и оваа од 100-ка ..strasno mnogu mi se sviga remixov .. samo sto e mnogu brz tuka .. a koga sme kaj nego ))) videte go tipov sto pravi na nego ) i gledajte go klipot.Go sakam nogu ovaj tip!!! Me vikaa na nastap kaj niv vo hrvatska denska trebase da sum tamo no se otkazav ... nemam vreme i pari i nervi da patuvam do tamo.
Tipovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv !!!! Bil narkoman na heroin ... so Nered se zapoznavat vo popraven dom .. i od tamo trgnuva se.Denes stoka i nered se nogu nogu silni matni faci vo zagrebskoto podzemje )) ama Navistina )))
POLJUBI ME U GUZU, KARAM SVAKU MUZU
KAD ZAVRSIM S ALBUMU ISUS PUSTI SUZU !!!
Ovaj stih specijalno za LORD !
Хехе, таму сум растен брат. Ти да ми се пазиш сам, посигурно е, другиов дечко изгледа e премногу зафатен за да пази на нас.A ete go sega mojot specijalen pozdrav za Noti )) Gledam Rmpletilskinz mi gi pusti ))) VIDI tuka :p .. malku mi osakaten remixot ama cuj.
Sakam da vidam so ke kazes za insrumentalot )) ... za stilot :p dali ne sum doktor na 1993 stilot :p
ALAL VERA BRAT !!! Udaras u jadroto na rapot so trakive ))))))) Bog da te pazi ))
Брат, не ги ставаме тука траките за да го експлоатираме нивниот труд. Со други зборови, ставај што сакаш, не пишуваме лоши оценки, ниту сме ја преслушале цела музика на светов, ниту пак памтиме све што сме преслушале. :wink:овие вршат работа ?? :smir: