Омилена рап песна?

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427

ПС. Шо викате, има потреба да отвориме една тема за ретки и непознати траки или? Зашто мислам дека имам баеги добри ствари за кои многу луѓе не знаат дека постојат (ко што не знаев ни јас). Пишете у ПП да не расипуваме тука.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.767
Поени од реакции
8.031
Не дека слушам многу рап, но еве... од странскиве ова би го одвоил:

Од Македонскиве:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51

Или

Или

Или

А од овие нашиве ..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
PO GLUPA TEMA ZDRAVJE !!!

1. Ako go pitam nekoj clen koe vino mu e najubavo - mozebi ke kaze Nekoe makedonsko, ja ke kazam Avstralisko, komsijata ke kaze Shpansko, a bratuced mi ke kaze Italjansko.
2. Ako me pitas mene koja sorta na kebap me kefi ja ke kazam Black Domina, nekoj akaunt na forumov ke kaze Silver Haze, drugarov moj ke kaze AK47 a kolegata na rabota kje kaze White Widow.

1. I taka site kje se ispokarame dokazuvajki si ( bezsmisleno ) koe vino e naj dobro, naj kvalitetno, naj ubavo napiva, lesno se pie i ne gorce.
2. I taka site kje se iznervirame dokazuvajki si ( bezsmisleno ) koja sorta ne te buta, koja sorta genetski e naj cista, koja sorta e naj jaka za pusenje.

PO GLUPA TEMA ZDRAVJE !

Tolku li ne razbravte deka vo rapot nema najdobar raper ili najdobra pesna.Ima najdobar stil, i najdobra lirika.
A ako mislete deka nekoj go bole na licen plan koj koja pesna mu e naj jaka, veruvajte nikoj ne go gajle.
Ili smenete go naslovot, ili izmislete nesto oti vaka po glupo ne moze da bide.

Se izvinuvam za upadot.Prosto morav da komentiram.Jas nemam omilena rap pesna, bi sakal da ucestvuvam ( bezsmisleno ) vo temata, ama morav da dadam kritika za maloumnata tema.

Pozdrav ...

--- надополнето ---

ПС. Шо викате, има потреба да отвориме една тема за ретки и непознати траки или? Зашто мислам дека имам баеги добри ствари за кои многу луѓе не знаат дека постојат (ко што не знаев ни јас). Пишете у ПП да не расипуваме тука.
Brat za koj be ???? Ete ja da te pozdravam so 25 iz Life - Mic Slaughter, Dark Sun Riders - Jewels ov Evol, Raw Breed - How Many Lumps, East Flatbush Project - Madmans Dream, Real Life - Larry Meets Iceberg Slick, Bas Blasta - Dangerous i uste nogu nogu po underground ... ama pitaj se ima li smisol na ovoj forum pokraj vakvi profili i likovi da se spodele Golden Age Fantasticen rap ... oni se naviknati na ШЛАГОТ.
Ostavi gi da go lizat ...

Pozdrav .... mi se sviga deka ima uste faci kako tebe ( 10 na 100 000 ) , sto sakaat ete kako toa sto ti si go kazal - MADD FLAVA - & - Keith Murray -

:(

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
^ Dude, оригиналната верзија е мнооогу боље!

Иначе:

И мојата симпатија :) пошо кине бетер од 90% од емсијата што сум ги слушал

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Noti brat za tebe

OSEKJAS LI GO TEPACKIOT STIL !!!!!!

MC Lyte
Bahamadia
Boss
Lin Que
Yo Yo
Queen Latifah
HEATHER B !!!

Strasno dobri MCja :)

--- надополнето ---

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
^^^^ Bravo bravo za covekov :)))) Znae za stil :)))

Ideme malku hard togas so eden moj prijatel :)) ( da stvarno mi e prijatelce craz )

A posle ideme so ova specijalno za NOTI BAJ NEJCUR I LORDOT !!!!! SPECIJALNO Bitov mi e madafaka nekako nogu me podsekja na opustosen kvartal beton, zgradi, surovi faci studeno vreme ..

Ve postuvam i dvajcata .... fala bogu imalo seuste Tvrdi faci sto znaat za Ritam Bas i Veshtina !

--- надополнето ---

Me podsedi Noti na tipov stvarno nogu e jak.Go zaboraviv, celo vreme pravam muzika i zabraviv na starite faci.Go stavam tuka, po podsekjanje od Noti.

me podsekja na basta.
A koga sme kaj basta videte kak otoj tuka rede redeeee ( na toa mu vikat flow deneska decinjata )

Abe nogu se raduvam so ima faci da se pozdravuvame so SRANJE !!!

--- надополнето ---

I za kraj deneska od mene.Specijalen pozdrav za site pcihopati !!! Mista 93 !!

Poluduvam na ovie trujcava mi se fetish !

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Полека со рапов, неам толку брз интернет да симнам се од секој. <3

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
^ Dude, оригиналната верзија е мнооогу боље!

Иначе:

И мојата симпатија :) пошо кине бетер од 90% од емсијата што сум ги слушал

Мене не ми се свиѓа баш оргиналот, оваа верзија е подобра :)

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
strasno mnogu mi se sviga remixov .. samo sto e mnogu brz tuka .. a koga sme kaj nego :)))) videte go tipov sto pravi na nego :)) i gledajte go klipot.Go sakam nogu ovaj tip!!! Me vikaa na nastap kaj niv vo hrvatska denska trebase da sum tamo no se otkazav ... nemam vreme i pari i nervi da patuvam do tamo.

Tipovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv !!!! Bil narkoman na heroin ... so Nered se zapoznavat vo popraven dom .. i od tamo trgnuva se.Denes stoka i nered se nogu nogu silni matni faci vo zagrebskoto podzemje :))) ama Navistina :))))

POLJUBI ME U GUZU, KARAM SVAKU MUZU
KAD ZAVRSIM S ALBUMU ISUS PUSTI SUZU !!!

Ovaj stih specijalno za LORD !

Kajgana Shop

На врв Bottom