Омега призна: Чавиќ беше побрз од Фелпс во Пекинг

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Епа почни да броиш 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 од десно на лево и ќе видиш која слика е точна, ако веќе на принтскринот гледаш дека 4 е Чавиќ а 5 е Фелпс :smir:. Еве уште еднаш ќе кажам, најдобриот во квалификациите влегува во финалето во патека 4, а на ЛОИ вториот е во патека 5.
ne,zasto gledano od dole(kako na slikata koja ti ja postavi) Cavic e desno,a ako se gleda odozgora Cavic ke mu bide od levo na Felps,a ti predtoa zboruvase koj trebalo da biude levo koj desno. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А сликава од горе ја гледаме или од доле? :)

Сеедно е, гледај ја од каде сакаш, редоследот е ист. Вие постиравте слика со грешен редослед, ве демантирав со точна. Сакајте верувајте, сакајте не :smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
А сликава од горе ја гледаме или од доле? :)

Сеедно е, гледај ја од каде сакаш, редоследот е ист. Вие постиравте слика со грешен редослед, ве демантирав со точна. Сакајте верувајте, сакајте не :smir:
sakam da ti veruvam,ama nekako ne si mi dovolno ubedliva,...zasto tvojata slika i redosledot na nea e pravilniot,a ne na drugata? eve ti veruvam,ama imam uste nekoi nedoumici. :)
gledajki od dole,se e obratno od gledanje od gore.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е работава дали е во лејн 5 или лејн 4 или дали сликата е фејк... Работава е зошто Омега дури сега призна? Штом признале... Џабе дискутираме кој бил прв. :)
Јас не видов на официјална страна да го има тоа, ниту па на некој светски медиум. Знаете дека светските медиуми не пропуштаат ваква медиумска бомба. :)
Каде е тука портпаролот на Фелпс, олимписката репрезентација на САД да демантира, да се побуни? Фелпс досега ќе го раскинеше договорот со Омега. Од сликава и од видеото на јутјуб, кое оди фрејм по фрејм добро се гледа кој допира прв. Ме мрзи и тоа да го барам, најдете го ако ве интересира.

Бледо е објаснувањето на типацот дека Чавиќ бил прв ама се лизгал? Како тоа мисли се лизгал не ми е јасно? За овие 14 години што пливам, никогаш не ми се случило тоа. Доволно е малку да цифнеш со ноктот за да откуца време.
Едноставно е, или допираш, или не. Не може заплисокот од вода да откуца.

Маркетиншки трик, кревање на популарност, што знам што. Нешто како свинскиов грип, кревање паники за гола вода :toe:

sakam da ti veruvam,ama nekako ne si mi dovolno ubedliva,...zasto tvojata slika i redosledot na nea e pravilniot,a ne na drugata? eve ti veruvam,ama imam uste nekoi nedoumici. :)
gledajki od dole,se e obratno od gledanje od gore.
Абе сега јас ти кажувам како оди редувањето во базен, не ме терај сега да ти цртам. :)

Оваа стаза под реченицава е број 8

А оваа стаза над реченицава е број 1. Не ми се верува дека почнав и слики од базени да ставам :)

Или па постирај ти слика одозгора, да ја разгледаме и таа :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Абе сега јас ти кажувам како оди редувањето во базен, не ме терај сега да ти цртам. :)

Оваа стаза под реченицава е број 8

А оваа стаза над реченицава е број 1. Не ми се верува дека почнав и слики од базени да ставам :)

Или па постирај ти слика одозгора, да ја разгледаме и таа :)
a be nemorase da postiras i slika od bazen,...
seuste e zbunuvacka cela ovaa situacija,...ama ok,ne sum bas zainteresiran za ovaa tema...tuku go ima li nekogas drugpat Phelps pobedeno Cavic,ili ova samo i edinstveno na ovaa trka?i ako ima,koj vodi vo vkupniot broj na odmereni sili?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Светски првенства:

Рим 2009
Medalists

Gold Silver Bronze Michael Phelps
United States
Milorad Čavić
Serbia
Rafael Muñoz
Spain

Мелбурн 2007

Place Name Nationality Time Note 1st Michael Phelps
USA 50.77
2nd Ian Crocker
USA 50.82
3rd Albert Subirats Altes
Venezuela 51.82

ЛОИ 2004 Aтина

Medalists

Gold: Silver: Bronze: Michael Phelps, USA Ian Crocker, USA Andriy Serdinov, UKR

Толку само имаат пливано овие двајца севкупно, два пати. Да беа од исти континент, ќе имаше повеќе дуели.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Светски првенства:

Рим 2009
Medalists

Gold Silver Bronze Michael Phelps
United States
Milorad Čavić
Serbia
Rafael Muñoz
Spain

Мелбурн 2007

Place Name Nationality Time Note 1st Michael Phelps
USA 50.77
2nd Ian Crocker
USA 50.82
3rd Albert Subirats Altes
Venezuela 51.82

ЛОИ 2004 Aтина

Medalists

Gold: Silver: Bronze: Michael Phelps, USA Ian Crocker, USA Andriy Serdinov, UKR

Толку само имаат пливано овие двајца севкупно, два пати. Да беа од исти континент, ќе имаше повеќе дуели.
mislev sevkupno i so kavalifikacii,pred kvalifikacii i sl,...inaku edna titula na cavic neli mu bese odzemen i diskvalifikuvan poradi sto Kosovo je Srbija,taka nesto?
i koj ima postignato podobro vreme od niv dvajca(mislam voopsto bilo koga)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
mislev sevkupno i so kavalifikacii,pred kvalifikacii i sl,...inaku edna titula na cavic neli mu bese odzemen i diskvalifikuvan poradi sto Kosovo je Srbija,taka nesto?
i koj ima postignato podobro vreme od niv dvajca(mislam voopsto bilo koga)

ептен забегувате со муабетов
тоа беше на европско
што има врска со олимпијада
џену се ви објасни, немавте зборови да и вратите па мораше да забегате од темата

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Не ми сте јасни што се замарате...

На Србото му годеше тоа што трката во Пекинг заврши онака како што заврши. На сметка на тоа сега тој медиумски кога сака се издигнува, сака да стане светски популарен, но со неговите идиотски изјави никако да стигне до некое приближно ниво на тоа.

Капак на тоа беше последната трка...кога Фелпс го доби со „послабо“ одело, а според трките следени во Рим, оделото ги прави побрзи пливачите за некоја секунда во просек.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
ептен забегувате со муабетов
тоа беше на европско
што има врска со олимпијада
џену се ви објасни, немавте зборови да и вратите па мораше да забегате од темата
eve vi be batki,aj vie odgovorete na prasanjevo.posto nie nemame zborovi neli?
vo slucaj da ima mestneka tuka nema da bide ni prva ni posledna,osobeno ako se raboti za srbin od edna i normalno amerikanec od druga strana(koj istovremeno nema pominato ni doping kontrola,neli SAd garantira za nego),stom se raboti za SAD sekogas ke bidam vo nedoumica.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
vo slucaj da ima mestneka tuka nema da bide ni prva ni posledna,osobeno ako se raboti za srbin od edna i normalno amerikanec od druga strana(koj istovremeno nema pominato ni doping kontrola,neli SAd garantira za nego),stom se raboti za SAD sekogas ke bidam vo nedoumica.
Џастин Гетлин, Мерион Џонс, еден од штафетата 4 пати по 100 во атлетика што трчале на СП 1998, не ми текнува кој. Сите овие се суспендирани до крајот на животот, а медалите им се одземени. Не е до Америка, допинг контролите се ригорозни, се претерува со технологијата која се вмешува во спортот.

А Чавиќ беше суспендиран 3 месеци затоа што вмеша спорт во политика и така и му требаше. Тоа е нешто што најмногу ме нервира. Ништо не му беше одземено. Политика и спорт :uvo:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

алек, доби одговор за случајот со олимпијадата од џену?
имаше контра на тоа? јас не видов
твојот контра одговор се сведе на други трки и европско

ај сега види колку замина далеку

ако местенка објасни во што се состои ете пошто ние не сме се разбирале, ти се разбираш
ама бате ете ја џену ајде демантирај ја

батали тоа србин или европско
во омега не наместиле ако допре србин да не реагира електрониката, или наместиле????:pos2:
што ќе беше друг ако изненадеше или и за него ќе беше местенка
изговориве ич не ви се издржани

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
алек, доби одговор за случајот со олимпијадата од џену?
имаше контра на тоа? јас не видов
твојот контра одговор се сведе на други трки и европско

ај сега види колку замина далеку

ако местенка објасни во што се состои ете пошто ние не сме се разбирале, ти се разбираш
ама бате ете ја џену ајде демантирај ја

батали тоа србин или европско
во омега не наместиле ако допре србин да не реагира електрониката, или наместиле????:pos2:
што ќе беше друг ако изненадеше или и за него ќе беше местенка
изговориве ич не ви се издржани
batka ako tolku znaes odgovori i na prasanjata sto gi postaviv,...samo ne mi vikaj deka nema mestenki vo sportot(i sportot za zal e samo biznis).i nemam jas kontra odgovor,samo postaviv prasanja na nekoj sto se razbira vo plivanjeto kako Dzenu Grl,a neznam sto se mesate vie bez potreba.

inaku dzenu gledav i na Youtube,
mene licno tuka mi se gleda deka Phelps stigna prv(pa ima ogromni racista),inaku celo vreme vodese Cavic(barem taka mene mi izgledase):smir: :)

p.s. ne mi e mene namerata da se inatam ili nesto sl.samo postavuvav prasanja koi mene licno mi bea malku nejasni,i normalno deka ke ja prasam Dzenu zatoa sto ona e tuka najstrucna vo taa oblast. :smir:pozz

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
batka ako tolku znaes odgovori i na prasanjata sto gi postaviv,...samo ne mi vikaj deka nema mestenki vo sportot(i sportot za zal e samo biznis).i nemam jas kontra odgovor,samo postaviv prasanja na nekoj sto se razbira vo plivanjeto kako Dzenu Grl,a neznam sto se mesate vie bez potreba.

inaku dzenu gledav i na Youtube,

mene licno tuka mi se gleda deka Phelps stigna prv(pa ima ogromni racista),inaku celo vreme vodese Cavic(barem taka mene mi izgledase):smir: :)

p.s. ne mi e mene namerata da se inatam ili nesto sl.samo postavuvav prasanja koi mene licno mi bea malku nejasni,i normalno deka ke ja prasam Dzenu zatoa sto ona e tuka najstrucna vo taa oblast. :smir:pozz

си гледал на јутјуб, ќе најдеш многу клипови во корист на едниот или на другиот
батали дали има местенки
дали ти ввопшто имаш контра аргумент на текстовите на џену, тоа е муабетот
не дали има местенки во спортот или нема
не ни планирав да се мешам, затоа што не ми можев
едноставно таков одговор добивме од џену кој никој неможе да му најде нешто контра
затоа се свртевте на други трки и европско, тука дојде и моето мешање
секој настан се обиде да го поврзиш со олимпијадата од прости причини што немаше контрааргумент
и нека ми извини џену што толку ја спомнав во постовиве

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
си гледал на јутјуб, ќе најдеш многу клипови во корист на едниот или на другиот
батали дали има местенки
дали ти ввопшто имаш контра аргумент на текстовите на џену, тоа е муабетот
не дали има местенки во спортот или нема
не ни планирав да се мешам, затоа што не ми можев
едноставно таков одговор добивме од џену кој никој неможе да му најде нешто контра
затоа се свртевте на други трки и европско, тука дојде и моето мешање
секој настан се обиде да го поврзиш со олимпијадата од прости причини што немаше контрааргумент
и нека ми извини џену што толку ја спомнав во постовиве
aj posoci kade...

Kajgana Shop

На врв Bottom