Од што се плашите?

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
spiders.... spiders everywhere

Пајаци, оси, пчели, стршени и такви слични срања.

P

puppete dolly

Гостин
височина,а понекогаш и од преминување улица.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Во моментов колку сум напраен од ништо не се плашам :pos:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
До пред некое време од авиони. Сеа од времето. Некако се брзо ми поминува. Не можам да сфатам каде ми отидоа месециве. Најверојатно ми е убаво и тоа е причината што лета.Ама кога ќе помислам дека вчера пишував смс со Среќно нова...
А, да. Ке заборавав. Не сакам коњи. Страв ми е дека ке ме удрат, а јас нема да можам да ги спречам. Не знам зошто мислам дека се чудни, а немаат причина. Не би требало стрелец да се плаши од коњи, ние сме кентаури....ама ој кажи ми да допрам коњ, невест ке паднам.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Бубашваби, скакулци, бумбари, лебарки, сите видови инсекти.. али највише од све пајаци. FUCK пајаци.

А богами и од забари пошо се садисти.

Член од
22 јули 2012
Мислења
115
Поени од реакции
30
bogami nemoze nama niko nista, niti bubasvabi,leptiri zmii krokodili i sl. ama citam tuka SMRTA da ne razmisluva covek na takvo nesto:facepalm:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
1. Скачки
2. Кучиња
3. Од храната летно време, се мислам пак ќе закачам отровање.

B

Black Guard

Гостин
bogami nemoze nama niko nista, niti bubasvabi,leptiri zmii krokodili i sl. ama citam tuka SMRTA da ne razmisluva covek na takvo nesto:facepalm:
Смртта е дел од животот,ако ја негираш неа или се плашиш од неа тогаш зошто живееш??

Многу подобро би се осеќал доколку го прифатиш природниот тек на работите,ирелевантно е кога ќе настапи смртта,она што е релевантно е дали ќе бидеш задоволен од себеси,ако е така тогаш на смртта ќе гледаш како на награда.

П.С чувајте мозокот оти виреат невродегенеративни болештини.

Член од
22 јули 2012
Мислења
115
Поени од реакции
30
Смртта е дел од животот,ако ја негираш неа или се плашиш од неа тогаш зошто живееш??

Многу подобро би се осеќал доколку го прифатиш природниот тек на работите,ирелевантно е кога ќе настапи смртта,она што е релевантно е дали ќе бидеш задоволен од себеси,ако е така тогаш на смртта ќе гледаш како на награда.

П.С чувајте мозокот оти виреат невродегенеративни болештини.
taka e nervnite kletki nemaat svojstvo za regeneracija, taka da treba da se cuvaat;)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
жаби
и од време навреме од височини

Kajgana Shop

На врв Bottom