PIRATIC
diplomiran klozetar
- Член од
- 26 јануари 2012
- Мислења
- 7.854
- Поени од реакции
- 6.495
Скоро од сите,од мал иам уплаф од кловнови..и никад не ми биле смешни..а овој погоре па ептен ме плаши
Скоро од сите,од мал иам уплаф од кловнови..и никад не ми биле смешни..а овој погоре па ептен ме плаши
добар,добар си..Нормално е тоа синко да те плашат такви кловнови, тие кловнови се природни непријатели на шапот, лигавката,парамециумот,амебата иако сте едноклеточни животинки генетски ви е всаден стравот, кога ке налета таков некој инстиктивно се криете по штабови.
Не се грижи значи нормално е тоа што се плашиш.
Со падобран е пострашно, може да не се отвориод змии.... и од паѓање од височина, без падобран!
Ќе му ја мислам ако не се отвори... т.е. би се плашел кога не би се отворил.... значи имам страв од паѓање од височина.... не изгледа тоа убаво, бе, крвишта, мозоци на сите страни... а и звукот е морничав....Со падобран е пострашно, може да не се отвори
Гледам си го искусил само како преживеаЌе му ја мислам ако не се отвори... т.е. би се плашел кога не би се отворил.... значи имам страв од паѓање од височина.... не изгледа тоа убаво, бе, крвишта, мозоци на сите страни... а и звукот е морничав....
Ах тешко тебе ... боље да си зѓинел...па, еве ме, без мозок, со кило крв помалку, и страв од морничави звуци... мислиш лесно е да преживееш такво нешто?!
Зошто?Ах тешко тебе ... боље да си зѓинел...