Од што се плашите?

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
од заболекар маме му ебем :D , многу лошо искуство имам со нив.

Инаку стравот доаѓа од повеќе работи во разни ситуации и одредено време.

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
‘ ^ па ти уствари немаш никаков страв :D

O

onlya

Гостин
Може ќе ви биде малку смешно :) но се плашам од крави, змии, пчели и луѓе што стојат на некое високо место. Кај овие последниве се плашам да не паднат оти ја ги гледам како во секој момент ќе паднат. :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Од вегетаријанци , фобија ми е дека еден ден кога ке се разбудам сите растенија ке ги нема ке бидат изедени од вегетаријанците и ке поцркаме без кислород.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Од сите или само од такви како тој од погоре ?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
се плашам од коњи believe it or not,не се осудувам да им се доближам,одма ги замислувам како ме клоцаат и газат. Вероватно би се плашел и од скорпии ама никогаш немам видено во живо така да то не се рачуна :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Скоро од сите,од мал иам уплаф од кловнови..и никад не ми биле смешни..а овој погоре па ептен ме плаши :P

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Скоро од сите,од мал иам уплаф од кловнови..и никад не ми биле смешни..а овој погоре па ептен ме плаши :P
Нормално е тоа синко да те плашат такви кловнови, тие кловнови се природни непријатели на шапот, лигавката,парамециумот,амебата иако сте едноклеточни животинки генетски ви е всаден стравот, кога ке налета таков некој инстиктивно се криете по штабови.
Не се грижи значи нормално е тоа што се плашиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom