Од што се плашите?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Шо има тука страшно? :D
Еми кога ќе почнеш да се мочаш и сереш у гаќи ќе те прашам тогаш. :)
--- надополнето: Oct 20, 2011 8:48 PM ---
Од пајаци и остали слични инсекти .. маме им јебам ...

Чат пат и од желбата или нагонот да скокнам , кога се наоѓам на ивицата на високо поставено место .. е тоа ме плаше ...
:pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Најмногу се плашам од фригидни жени на кои фемина.мк им е ултимативниот Водич низ галаксијата, од намќор луѓе кои еднаш не ме насмеале од срце и форумџии кои наводно се "пензионирани", а уствари се дојдени со некој сосем десетти јузер.

На страна овие факти, отсекогаш сум се плашел од фудбалери, а тоа се (по редослед од даб до бука):

На место број 3, легендарниот Емерсон кој, кога влегуваше во 65-70 минута одма примавме гол. Кога Емерсон ќе се загреваше кај аут линија јас земав икона да ја бацам и да се покрстам да не доживеме дебакл од Сиена. Значи таков малер никогаш не заиграл за Милан.

На место број 2, уште една "легенда" која го облече дресот на Милан, Халк меѓу мрежите, Жељко Калач, човекот кој успеа да прими гол од кај ќе стигне.

И на место број 1, секако, кралот на џунглата, актуелната болест на 21 век, драги мои, премудриот Даниеле Бонера. Кој му дал копачки и топка на чоеков алал да му е. Чим стигна овој да биде професионален фудбалер значи се е можно на овој свет.

Член од
16 октомври 2011
Мислења
80
Поени од реакции
22
Еми кога ќе почнеш да се мочаш и сереш у гаќи ќе те прашам тогаш. :)
Епа јеби га, биолошки сат. „Сигма Протокол“ - Роберт Ладлам, прекрасна идеа, разработена, зошто е добар долгиот живот. :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.611
Поени од реакции
8.661
Лифтови.
И нема шанси да седам позади во кола која нема врати.... не не не :)

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Се плашам дека 21.12.2012 ќе биде уште еден промашен обид за крај на светот :mad:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Se plasam od poveke raboti, zmii, staorci, svinji, od visocina( iako porano ic ne se plasev ) , od toa deka yugoto ke mi se zapali, a sea i od cajkani pocnav da se plasam poso sekoj 2r den makar ednas mora da me zastanat, aa da i od almunia koa ke vleze da igra

Kajgana Shop

На врв Bottom