Искрено - од ништо посебно...сите ми се некои мали и минливи стравови кои вака - така успевам да ги победам...ама најмногу од самата себеси се плашам. Зошто? Понекогаш реагирам како воопшто да не сум ЈАС - таа што се сакам и познавам...
Da idam navecer u WC,ali deka spijam sam u soba koa ke si legnuvam gledam vo televizorot.neka pogodi nekoj zaso?pa koa go gleav prstenot mi bese strav vecerta da ne mi izleze taa.pa zatoa sea gleam u televizorot,da bidam spremen da se tepam so taa
jas se plasam edinstveno samo od Gospod i od nikoj drug ,e da vi kazam deka imam fateno zmija so raka i ne bese tolku strasno toa)) ha ha ajde so imate da se plasite od zmii,insekti,i dr samo od Gospod treba da se plasite samo toj moze se da pravi samo za nekolku sekundi ..........
Знаете од што се плашам...од се што може да ми го земе животот..од се што може да ми наштети мене и на моите најблиски...е од тоа се плашам дека некој ден ќе се случи нешто што многу ќе ме повреди:icon_frow
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.