- Член од
- 6 јули 2005
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 9
Во која смисла сама?Marata напиша:дека ќе останам сама...
Во која смисла сама?Marata напиша:дека ќе останам сама...
Не у физичка смисла,vardarce напиша:Во која смисла сама?
А зошто се плашиш? Знаеш, ако се плашиш дека ќе останеш сама, само си ги зголемуваш шансите за тоа да се случи...Marata напиша:Не у физичка смисла,
да немам никој покрај мене кога ќе ми биде тешко, некој кој ќе го ценам и кој ќе ме цени...
Уствари се плашам да не бидам осамена.
Ме сфаќаш сега?
Абе не седам јас така дома и си се тресам од страв да не останам сама, само онака потсвесно... Секогаш кога имам имам некои покомликовани проблеми во животов се навраќам на тој страв зашто еднашка одамна така ми беше многу тешко, се ми пропадна и сите си отидоа. Морам скроз сама да се изборам за да се вратам у колосек...Acid напиша:А зошто се плашиш? Знаеш, ако се плашиш дека ќе останеш сама, само си ги зголемуваш шансите за тоа да се случи...
оооо гр(а)евче ти , епа добро де сигурно сега си посилна и знаеш што сакаш- и нема да дозволиш во иднина да ти се деси истото зошто знаеш колку е болноMarata напиша:Абе не седам јас така дома и си се тресам од страв да не останам сама, само онака потсвесно... Секогаш кога имам имам некои покомликовани проблеми во животов се навраќам на тој страв зашто еднашка одамна така ми беше многу тешко, се ми пропадна и сите си отидоа. Морам скроз сама да се изборам за да се вратам у колосек...
A taka....i jas od toa najmnogu so plasam. Od Gospod ne se plasam...kako rekol taka neka bide.Stefanos_M напиша:Se plasham da im stane neshto na onie koi gi sakam
pozdrav do tebe pa sakav da ti kazam deka ne treba da se plasime od smrta posto smrta eden den ke ne najde kaj i da sme i so kogo i da sme ,tuku na ovoj svet treba da pravime dobri raboti,dobri raboti so eden zbor barem da ne mu mislime na drugiot neso loso,da mislime za nekoj neso so mislime i za sebeмари напиша:Се плашам да не изгубам некој што сакам..Се плашам од земјотреси и невремиња..Се плашам од болести..Се плашам од СМРТ![]()