Од што се плашите?

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
STRAV MI E OD NEKOI ZIVOTNI I INSEKTI AMA NAJVEKE MI E STRAV OD TOA DA NE ME ZAEBE NEKOJ NA KOGO MU VERUVAM(DRUGAR,ZENSKA...)KOGA NAJMALKU KE OCEKUEM!A INACE MNOGU MI E STRAV OD BANJANJE VO EZERO ILI MORE NAVECER

Mia

Whisper of an angel
Член од
22 јануари 2006
Мислења
579
Поени од реакции
5
Имам страв од смртта, од мртовци, од болести,од змии ,од инсекти од брза вожња и од многу други работи.

Мотокултиваторче

Антипрекрасен
Член од
10 септември 2005
Мислења
118
Поени од реакции
1
Од Шкорпии.....имам досега двапати видено како ми лазат во кревет....језиво е многу....замислете у спиење по кожа да ви шетаат:ija: .... поим неам дали се отровни,али гадни се!

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Змии -имам таква фобија од змии што паѓам у несвест само на телевизија кога ќе видам змија:ija:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Од штрекнувања.... Ми се чини после морам да убијам некој.. посебно ко че ме утрекни лаеж од куче...3 сек. крвта мраз ми се прај после претекувам... тачка.. крв пред очи

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Najmnogu se plasam od zmii. Pred nekolku godini, sedam kaj drugarka mi doma i oddednas nessto me dopre na nogata, koga pocnav da vristam, mislev zmija e, i koga gledam nejzinata macka. Mi idese za opas i niz prozorec, ama aj koj ke si rasipuva prijatelstvo za edna macka:icon_lol:

Член од
4 јануари 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
od temnica
Neznam stvarno ama nogo se plasam doma koga spijam se da e izgasneto.Jeza me faka.A i plasam se da bidam sama doma.

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
ne se plasam od nisto a me fakja panika od mnogu raboti,zemjotres a zivees u zgrada :ija: ,sekako si naebal kolku i da si jak,terorist u avion-mozes da pozivees uste malce i da si napravis retrospektiva na zivotot i da se pomolis i da svatis kolku bil glup zivotot,me faklja panika od otvoreno more,pod tebe neznaes sto moze da te zgrapci,meduzi do tebe od pola metar,branovi 2 metra,kopno nikade:ija: ,od zalutana kometa koja se dvizi vo pravec na zemjata i go zafakja polovina nebesen horizont,odbrojuvanjeto pocnuva,final impact-5.4.3.2.1...:se_ molam

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Od se pomalku...od lugeto i od insektite....a i me plasi i temnina ama ponekogas....

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
od visocina
koga ke otidam na 7-sprat mi se vrti koga ke pogledna nadolu :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
У суштина не се плашам од нешто одредено,освен шо сум помалце хипохондар.Од најмала болкичка страв ме фаќа и трчам на доктор.

Kajgana Shop

На врв Bottom