Од што се плашат мажите?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
abe ne se plasam od nisto bree......... pa ne li maz sum ebago :)

Да ти удри корпа таа што ја свиѓаш ке има да рикаш ко идиот бе,
не се праи Стивен Сегал на форум.

Како и за сите работи така и во работите поврзани со љубовта мажот се плаши од порази и од разочарувања. Едноставно не сака да губи работи и не сака да биде губитник.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Господ да не чува од поштени курви :salut:

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
богами.
инаку мене најголем страв ми е да не им се случи нешто лошо на тие кои ми значат најмногу..од секогаш ме плашело тоа, и кога осеќам дека нешто такво се спрема,немам спокој и тотално се губам и ич не сум сталожен...не е тоа некој класичен страв у однос да земам да се тресам или такви глупости, туку незнам како да објаснам...да речеме дека едноставно ме фаќа паника и не ме држи место, и само знам дека морам да стигнам до личноста без разлика кај и да е и да се уверам дека се е ок...едно машко секогаш треба да е „кул“ и да реагира смирено и како што треба...животот ме научил да бидам претерано смирен и тврд во секоја ситуација, освен во таа што ја наведов

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Знаете дека ова не е играчница,само колку да ве потсетам.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Господ да не чува од поштени курви :salut:
Претпоставувам ова е твојот страв.
Инаку мажите се плашат и од одбивање и заради тоа може да не и пријдат на девојката во која се затрескани,се додека не видат некој знак кај неа.
Исто мажите се плашат да не се заљубат и обично овие тип мажи завршуваат со некоја голема љубов.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Од пораз. Маж сум јебига.

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Од самоуверени, доминантни и независни жени. Некако загрозено се осеќаат покрај таква некоја.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Од самоуверени, доминантни и независни жени. Некако загрозено се осеќаат покрај таква некоја.
Маж што самиот ги нема тие особини ќе се чувствува загрозен но тој што ги има (има и такви :)) ќе му биде ќеиф, не треба да генерализираш.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Се плашам од тие ,,слободоумни’’ као. Уствари повеќе од лицемерни ама тоа е толку општо да ќе испадне се плашам од цел женски род.
Баш напротив реализирана девојка што знае да го органзира времето да има време за се и за социјален живот и учење би било супер. Наш единствен итнерес да биде метафизичките а и физичките вредности што ги споделуваме. Искрено не мора ни да ми честита роденден или да се упознава со родители или шо ја знам тамо. Само да знам дека сме си взаемна потпора. Ова не е слободоумно само е моја рамка за љубовта. Моногамна рамка.
Оние неорганизирани, шо сакаат да ги почастиш, шо се фураат на слободоумност а стереотипи се база на секоја нивна одлука, само ми праат хемороиди. А од хемороиди ми е страв.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Очекувам искрени одговори. Кои се вашите скриени стравови за време на сексуален однос?
Откриени се неколку фобии кои повеќето мажи ги имаат:

1. Прво и најчесто- несакана бременост.
2. Да и се биде прв на девојката. Дури 70% признале дека ова е нивниот страв. Врежаното мислење дека мажите сакаат да одземаат невиност на девојките е мит.
3.Страв тоа да не биде спореден со бившиот партнер или парнери. Инако ова им се мота во главите на 68% мажи за време на сексуален однос.
4. на 46% им е страв дека нема да успеат сексуално да ја задоволат партнерката.
5. 36% од мажите се неспремни да испробаат нешто ново во кревет. Дури една третина од мажите се конзервативци, не спремни да експериментираат.

Од што вие се плашите?
Само од болдот друго ништо :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom