Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
hippotosmonstrusesquipidaliophoby (хипотос-монструсес-квипидалиофобија-)
не е стравот од огромни хипоа.страв од големи зборови (книги).
Страв што сака да го има секој студент!!! дефинитивно ...
спелувано од англиски фрик за 5 секунди.
а само пробајте да го изговорите..јас успеав... :) поздрав

а лично иам огромен страв од пукање балони
хахахах можда смешно за едно машко ама тоа е тоа :)

Од тесен и затворен простор, од височина и од пмс-то на девојка ми.

-Пајаци
-Височина
-Висока температура
-Од јаки парфеми во сред лето, во автобус за време на ПМС.

Јас имам F.41 агорофобија/анскиозност/социјална фобија и моментално одам на третман веќе 6 месеци и се чуствувам добро.
--- надополнето: 9 март 2012 во 13:46 ---
Ако верувате имам фобија од гледање во небо..:pos2:
Почнуваш да чуствуваш дека губиш разум и дека ќе умреш?

Имам фобија од големи височини,од многу тесни простори и фобија од загушување...
фобичен сум на змии и психички нестабилни луѓе си ги замислувам како со нож ми доаѓаат и сакаат да ме прободат па ме фаќа некоја паника.Инаку невиден паничар сум....

Страв од непознатото...

extreme-rooftop03.jpg
extreme-rooftop07.jpg
extreme-rooftop17.jpg
extreme-rooftop16.jpg
леле ми се превртува желудник човече коа го гледам ова...јас несмеав на морнарски скали до половина да се качам на училиште...а и друго од што имам фобија е кога возам покрај мене да помине друга кола или зад мене камион да вози,толку се упаничувам застанувам излегувам и бегам...навистина чудно но така е! се кочам целиот!

Ja iam klaustrofobija i toa znam koa ke se zaglaam u lift iracionalno e nema takov sum ne moes protiv sebe a a a a najgando sto dobiv pred 12 g e napadi na panika tioa e uzas mislis umiras mislis ke se slogiras i sranje zivo samo te tera da ides ne smees u mesto da stois dzabe ne pomaga racionalen sud epten e gando i toa mislam mi e ili od mnogu kave sto piev ili od mnogu alkokol, mislam deka e od kave oti ima kofein i toa e abe iskustvo na smrtta.

Pojma nemam ama koga gledam Gluvci dozivuvam nekoj ineren straf hehe
ubavo e da se kaze od sto covek se plasi

e sea mi tekna i od zemjotres iam fobija pa toa ti e ko klaustrofobija koa nemas kej da begas abe pusti stra da ne bese toj stra sea makedonija ke bese 2 miljardi narod!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom