Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку и јас имам страв кога се бањам во некое море или езеро ако одам подлабоко секогаш имам чувство дека кујзнае какви суштества има таму и затоа никогаш не сум отишол многу длабоко

обожаваааам кога пливам длабоко во море, езеро, било каква вода, и иако знам дека никогаш нема да отидам на океан, сепак ужасно многу се плашам од ајкули и органски не можам да ги подесам тие суштества и самата помисла дека можам да бидам изедена од риба...брррр...:ija:
дури и кога гледам филмови со ајкули едноставно ги мразам, и морници ме лазат ако напаѓаат луѓе...баш штета, а многу би сакала да нуркам еден ден...
исто така, ме фаѓа некое стравче кога си одам дома и ако минат коли до мене, ако видам било каков човек, веднаш во него гледам потенцијална опасност, ама пак мислам дека сево ова ми е здобиено од филмови...еее...шо ти праат филмовите...
а фобија некоја која сум ја здобила како константен и необјаснив страв од горенаведениве - немам.

Имам фобија од висина и фобија од пајаци...
Брррр се наежив...

од крв, игли и такви ствари....... еднаш ми вадеа млечно запче и се онесвестив на столот само шо осетив крв у устата.... :icon_conf

имам фобија од затворен тесен, ама стварно тесен простор, а за другите немам.

Од беспарица
и од кучиња што скитаат сами(одврзани) по улица.

Fobija od opasni zenski, heeh ne sala na strana imam fobija koga sum sam kaj mene u soba pretezno pred PC, a vratata e otvorena taka da imam fobija od otvoreni vrati :)...iako zvuci glupo

od raspravii i karanje. zvuci glupavo, ali ic nejkam koga se karam so nekoj, koga nekoj mi vika, ili slicno. im scared of that.

a vistinska fobija...hm...neam.

Se plasam od visocini,zmii,tesen prostor vednas me faka panika i neznam kako da se sozemam tuku odma se deram,pistam,a da i od stari epten stari predmeti,koga ke gi vidam pocinja da mi se vrti

Имам фобија од личности со двоен живот.

Од ништо немам фобија,не се плашам нешто панично.Само има некои работи што ми се гадни,што ме ежат ама не се плашам!

BusHav напиша:
Од ништо немам фобија,не се плашам нешто панично.Само има некои работи што ми се гадни,што ме ежат ама не се плашам!

сејм сејм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom