Од што имате фобија?

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
i jas se plasam od niv,zatoa sto neznam nisto za niv,i neznam kako da se spravam so niv.Zatoa se palasm od neznaenje

Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
Премногу се плашам од инсекти- ууу колку ги мразам, имам и фобија од земјотреси брррр

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Порано, како дете, имав голема фобија од инсекти, а особено пајаци. Ама брате, онака панично збеснував ако осетев нешто да лази по мене. Па се тресев и пафтав со рацете. Абе паника.
Сега да чукнам во дрво... ми помина:icon_bigg

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
hehehe,nile i vo fobijata ima pozitivni raboti?

Rainbow^

Unknown
Член од
30 јули 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Од змишта :) Каква паника ме фаќа, и од самата помисла... Боље мечка да ми излези него змија :)
Завчера во Охрид, врвката од купачот ја помислив змија, па бегајќи од неа, се заклав на еден камен :):) па сега видете....

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
височина!од метар натаму и готов сум!

E

`EsCaPe`

Гостин
Epa imam mnogu cudna fobija..od ostri predmeti... ne da mi e strav tuku ako se naogjam vo blizina na nekoj ostar predmet ( eve na primer noz , ograda i sl. ) me fakja panika...:uvo:...

Член од
14 август 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
ako gi napisam site fobii ke se zaprasate kako voopsto ziveam:ija: .
se plasam od mal prostor, od temno, sekogas spijam so svetlo, vo kupatilo nikogas ne zatvoram oci, nikogas ne se tusiram ako sum sama, mnogu se plasam od insekti, od golemi kamioni i od drugi nekolku stvari...

a da i navistina mozebi e glupo no se PLASAM OD KLOVNOVI.
yste od mala mislam deka tie se losi luge i me plasat nivnite golemi nasmevki (sto vsusnost ne se voopsyo nasmevki)

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
jas nemam hobija od nisto.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Fobija imam od insekti. Kako mala mi kupija pizami i na niv imase mnogu bubamari. Toj den sonuvav bubacki deka me lazat po cel telo i od togas imam fobija od niv.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
имам фобија од мал простор,инсекти,змии,длабочина,височина,кога сум сама дома сегде ми е упалено светлото зошто ми е страв да седам сама во темница(не ми е страв од темница иначе)..не ми текнува од што уште

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
хмм од сенки на предмети.. во темница.. :ija: мислејки дека се животни други глупости.. :ija:

Kajgana Shop

На врв Bottom