posleden original sto sum go nabavil pred nekoja godina od Jugoton e DeepPurple in Rock i cinese ne e vazno kolku.pa denes najisplatlivo i najbrzo e internet simnuvajneto i sigurno koga togas koga vi treba nova muzika ne se naoga vo cd-tekite i nternestot e edinstvena opcija!!!
последното оргинал цд што го имам купено беше пред околу една година и од тогаш не давам пари за оргинали од југотон. си ставив интернет и секогаш си даунлоадирам.
За македонски изведувачи од нашава рок/метал сцена и 1000 ден ќе дадам за оригинал.Не ми смета,барем кај наши луѓе идат.А, за странски... Еднаш се ошурив 1200 ден за Metallica и никогаш повеќе.Не знам зашто но не верувам дека тоа што го има во нашиве продавници за музика е оригинал. За поандерграунд бендови-интернет му е спасот
Ja siminjam od net,ali poso sme doma tri dusi na edna linija i spor e,pa cel den ne mi se ceka.Pa i merak mi se prai ko ke si kupam cd,a go kupuvan strogo od okolnite pazarcinja i tezgi,oti obavezno prefrlam na komp i si pravam nekolku MP3 da ne vlecam se so mene,ama sepak epten mi e merak za cd da davam pari, pa iako kupuvam od tezgicinja so lower qality i normalno se pdeftini pak sve denar strana e*am na toa!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.