A so sakas da kazes , deka Strumica pobedi so pomos na sudiite??...abe aj ne zaebavaj...pa podobri bea cela utakmica...i zasluzeno si pobedija pozz.itar pejo напиша:Лично сум навивач на МЗТ и бев на натптреварот со Струмица вчера имам да кажам само едно. Струмица ке игра во таа Јадранска лига па мајка Јaна нека е не сте свесни колку ги форсираат сите од федерација до судии тоа е ненормално.МЗТ да игра во таа лига не може Работнички го мразам ко жути ѓавол ама поарно тие нека идат оти ова со трумица ке биде ептен срамно за држава пошто на утакмицата дојдоа едн група Струмичани мислам дека се нарекуваат ,,Ајдуци,,или што ги знам па тие се бре хорор филм и до година истите тие ке ги видиш во пионир-белград или во Загреб како се глупираат ке ни се смее светот вака Работнички нема кого да однесе и ке не претстави подобро
И јас бев на утакмицата МЗТ - Струмица и искрено да кажам судиите и помогнаа иако она е појака од МЗТ. Не знам зашто така судеа за тим кој е убедливо најак во македонската лига.Somebody напиша:A so sakas da kazes , deka Strumica pobedi so pomos na sudiite??...abe aj ne zaebavaj...pa podobri bea cela utakmica...i zasluzeno si pobedija pozz.
И на мене не ми е јасно и тоа ич ама тоа е тоа иначе се слагам со Гравити дека Работнички ни е едниствениот бренд ама ке видиме to e toZOTE напиша:И јас бев на утакмицата МЗТ - Струмица и искрено да кажам судиите и помогнаа иако она е појака од МЗТ. Не знам зашто така судеа за тим кој е убедливо најак во македонската лига.
Јас читав дека конечната одлука ке биде донесена за 2 недели, а исто со кажа и ти дека само Рабонички го признаваат така даto e toRadical Boy напиша:Денеска зборував со член во Управата на Работнички и ми кажа дека 90% е готова работата за Јадранска лига. И во преговорите не станало збор за нитуедна друга екипа, преговорите биле за Работнички и Штерјо Наков бил спремен да издвои милион евра за следната сезона за да го исполни и последниот предуслов за учество во Јадранска лига
Ама како што реков во претходниот мој пост на оваа тема дека многу се мали шансите затоа што до сега Цска има буџет од 5 милиони евра а има само 1 ипол недела до конечната одлука ама еве и без буџет,а сала што нема,а замислете не успее да се догради до следната година новата сала што правиме тогаш ?to e toGORDON напиша:Ako vleze rabotnicki vo Jadranska liga toa ke bide top konecno ke doceka me da vidi me dobra utakmica na nasi prostori.
Znam so pisa vo prethodniot post nego sakav da kazam ako vleze deka ke bide top, ama neznam ke vidi me nisto ne se znae.Billa Bong напиша:Ама како што реков во претходниот мој пост на оваа тема дека многу се мали шансите затоа што до сега Цска има буџет од 5 милиони евра а има само 1 ипол недела до конечната одлука ама еве и без буџет,а сала што нема,а замислете не успее да се догради до следната година новата сала што правиме тогаш ?to e to
Да да ништо не се знае и така сега почнува Работнички да тргува со акции па можеби чудо ке се случиto e toGORDON напиша:Znam so pisa vo prethodniot post nego sakav da kazam ako vleze deka ke bide top, ama neznam ke vidi me nisto ne se znae.