Од колку години излегувате во град?

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
Имам 15 години. И уште не излагам редовно. Не поднесувам гужва, така да се собираме со другари пред едно дуќанче у маало и си седиме, пиеме, слушаме музика понекогаш...

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Па 12-13 години. Тогаш искачање беше во кино и McDonald's, па покасно во Елемент, а сега најчесто во кафичи и ретко во некоја биртија да се напиеме.

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
ja od 14 godini ali togas nemase mekdonalds i ostali mesta az kisnenje.ili u maalo se kisnese ili ko mene na LEJDI na stara zeleznicka na crkva(METALCI) i prodavnicka(METALCI),na krugce, na kej ali dole na kej do vardar porano shema bese, na SF, na VOVCE,pa nakraj nakaj 17 godini koga imav pocna modata so park.e sea e vise drug film postar sum i se razbira diskoteki kafici i ostali mesta so top curi.

Член од
11 август 2006
Мислења
26
Поени од реакции
0
jas vo 6-to odev vo ELEMENT ,a sega sum za 3-ta
i da vi kazam iskreno ima edno pola godina kako ne sum iskocil
nigde sedam samo vo malo kako kreten nekoj.:nenene::nenene::nenene:

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
abe ja od petto pocnav da setkem po megdonals kino,vamo tamo,pa nakaj sedmo ili sesto li neznam nakaj element,pa od sedmo letoto pa navaka u park postojano!

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Ја со точак идев до град и таму се цуњав у 5-то а иначе овака не ми се иде у град.Најбоље е у маало си седам со другари си зборуваме и нешо се договараме кој што како да напраи у продавница за да прибереме нешо за грицкање :) детство

South park

Relax...take it easy...
Член од
31 јануари 2007
Мислења
145
Поени од реакции
0
posle polumatura,znaci osmo oddelenie nekade, a do togas sedev doma i redovno gledav fudbal-spansko, sabota navecer:zlo:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Во седмо почнавме да се придвижуваме надвор од маало...крадевме по некој саат у парк,а во осмо почнавме „официјално‘‘ да излегуваме со другарките и тоа прв пат отидовме на свирка во Вулкан,па следеше Рок Фест итн. ама тоа не беше секој викенд пошто немаше дешавки,а глумевме хард кор за да седиме на кафе па кога завршивме 8мо почнавме да висиме почесто во парк,сф итн.

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Па накај шесто дремев на вовче после у 7 осмо почнав по трафики на плоштад како скитник да седам а после тоа почнав во парк едно време идев по дискотеки ама тапа беше и седев или во парк или во маало..

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
излегувам од седмо одделение...прв пат онака официално на 11 октомври-потоа кога затерав...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
jao pa vie ste fenomenalni hahahahahah.pozdravce za site pa se slusame vazi aj otidov mi iskipe kafeto.heheheheh

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
a inace vo grad izlagam od moji 12 god i toa po kafani strogo.hahahahah.ako e nekoj za u kafana neka kaze ke se druzime.vazi

Kajgana Shop

На врв Bottom